Erikvenneman
Image default
Zakelijke dienstverlening

RPA software van Pegamento

Pegamento is een bedrijf die gespecialiseerd zijn in RPA software. RPA staat voor Robotic Process Automation, wat in het Nederlands vertaald naar robotprocesautomatisering. Robotprocesautomatisering maakt gebruik van speciale software waarmee je allerlei taken kan automatiseren die vaak terugkomen en daardoor tijd in beslag nemen. Door taken te automatiseren kan je veel tijd besparen, waardoor jij als ondernemer en je werknemers meer tijd over zullen hebben voor andere taken. Zo kan je meer focus leggen op taken die echt belangrijk zijn. Hieronder gaan we iets dieper in op deze robotprocesautomatisering software en het bedrijf Pegamento. Lees hieronder verder!

Wat is rpa software precies?

RPA software zijn platte robot programma’s die vrij dom zijn, maar door algoritmes toe te voegen aan het programma kan je deze platte en domme robot van alles leren. Zo kan je bijvoorbeeld de customer service op de webshop, app of op social media kanalen automatiseren. Klanten komen vaak met veel dezelfde herhalende vragen, deze klanten moet je dan allemaal individueel te woord te staan. Door het speciale robotprocesautomatisering software toe te voegen kan je veel voorkomende vragen automatische laten beantwoorden. Deze vragen kunnen dan door een chatbot beantwoord worden als klanten nog steeds vragen hebben kunnen ze altijd een medewerker spreken.

Het bedrijf Pegamento

Pegamento is een Nederlands gevestigd software bedrijf. Het bedrijf heeft meer dan 16.000 robotprocesautomatisering software ontwikkeld en ze hebben zo’n 225.000 web gebruikers. Het bedrijf is vooral bekend om haar beeldherkenningssysteem, waarmee ze op een betrouwbare en veilige manier bruggen kunnen bedienen.

https://www.pegamento.nl/robotic-process-automation/