Erikvenneman
Zakelijke dienstverlening

Grote bestanden versturen

Als u als ondernemer vaak grote bestanden moet versturen, dan weet u dat dit soms de nodige problemen oplevert. Met een programma als SecuDoc is dat echter al heel lang niet meer nodig. Als nooit tevoren is grote bestanden besturen gemakkelijk en zeer veilig geworden, de extra opties die u hebt spreken bovendien boekdelen. Bovendien bespaart u ook nog eens kostbare tijd, ook niet onbelangrijk voor de gemiddelde ondernemer.

 

Niet meer dan slechts een paar muisklikken

Veilig, snel en betrouwbaar; dat is wat grote bestanden versturen tegenwoordig is. U laadt bestanden op, verstuurt een upload verzoek en vervolgens kan het bestand geüpload worden door de ontvanger. En zo is grote bestanden versturen niet veel meer dan slechts een paar muisklikken geworden. Bovendien weet u op deze wijze dat de bestanden daadwerkelijk aankomen. U kunt bovendien zowel uw e-mails en uw downloadportaal in uw huisstijl aanbieden, iets dat een betrouwbare indruk maakt. Ook het digitaal ondertekenen was nooit eerder zo eenvoudig, zoals het gehele proces dat grote bestanden versturen heet eenvoudiger geworden is.

 

Laat tekenen voor ontvangst

Nee, een eenmalige grote investering is niet nodig. U sluit gewoon een abonnement af en betaalt dus per maand een vast bedrag voor de geleverde diensten. De mogelijkheden zijn zeer geavanceerd; u tekent bij ontvangst of laat de ontvanger tekenen voor ontvangst van de grote bestanden en u kunt nu ook gemakkelijk een overdracht intrekken.

 

Altijd account controle bij registratie en twee staps verificatie

Over de veiligheid hoeft u zich ook al geen zorgen te maken; bij registratie bijvoorbeeld wordt altijd een account controle uitgevoerd en het inloggen is met een tweestaps verificatie ook al extra beveiligd. U kunt bovendien volop personaliseren en werken met een dergelijk systeem werkt bovendien extra vertrouwen op bij de klant. Tijdens het proces kunt u als ondernemer prima zelf iets anders gaan doen; het regelt zich eigenlijk allemaal vanzelf. Daardoor kunt u uw kostbare tijd beter besteden.