Erikvenneman
Image default
Zakelijke dienstverlening

Banken vragen te veel rente voor hun leningen

Het opgenomen bedrag is geen grapje. Uit berekeningen blijkt dat de banken waarschijnlijk enkele miljarden bij elkaar hebben vergist. Zij maakten misbruik van de onwetendheid van particulieren en dat particulieren de banken “vertrouwden”.

Heb jij wel eens een variabele rente afgesloten? Banken naaien je daar een oor mee aan! Je hebt vrijwel altijd te veel rente betaald en die rente kan jij terug krijgen, de bedragen liggen meestal rond de 6000 euro! En dat hoor jij  natuurlijk gewoon terug te krijgen…

Deze berekeningen hebben alleen betrekking op particulieren. Organisaties hebben hetzelfde bedrag aan contanten te waarborgen, dus is de zaak in werkelijkheid aanzienlijk groter.

Het bedrag dat iemand te veel heeft betaald kan snel oplopen tot een paar duizend euro per persoon. Er zijn momenteel ook claims van een enorm aantal euro’s. Het is dus absoluut de moeite waard om na te gaan of dit u ook aangaat.

De Consumentenbond heeft de afgelopen tijd voor bepaalde banken ‘schikkingen getroffen’ over vergoedingen, bijvoorbeeld met de Rabobank en ABN AMRO. Deze banken proberen dit voor elkaar te krijgen, omdat ze bijna niets betalen. Om een voorbeeld te geven: iemand krijgt €300, terwijl hij in aanmerking komt voor €18.000! Wees dus voorzichtig met het tolereren van alleen een geadverteerd loon.

Er is echter activiteit op komst. Qollect is een andere jeugdige organisatie die de banken gaat achtervolgen. Deze actie is opgezet door enkele specialisten die zich sinds kort toeleggen op het terugvorderen van onrechtmatig uitbetaalde bedragen. Deze bewijsstukken waren onder meer gericht tegen Fortis, Airbnb en A.S.R.. Zij gaan deze schade voor u verzamelen. Dit vereist dat u met hen meegaat. Laat uw subtiliteiten op www.qollect.nl. Wij zullen u op de hoogte houden en u zult daar ook meer gegevens vinden. Inschrijving is vrij en gratis!

Tot nader order zijn vrijwel alle banken en leenspecialisten in Nederland beïnvloedbaar. Uw bank zit daar ongetwijfeld bij!