Erikvenneman
Image default
Tuin en buitenleven

H&S Beton

 

H&S Beton BV is niet zomaar een schuttingfabrikant, maar is de ultieme oplossing voor al uw schuttingbehoeften.

Onze visie is om onze klanten de beste kwaliteit te leveren tegen marktconcurrerende prijzen. Iedereen bij H&S Betonwaren BV werkt met zijn volle potentieel om deze visie in werkelijkheid om te zetten. Ons team is altijd op zoek naar nieuwe ideeën en strategieën om de fabricagekosten te verlagen en de kwaliteit te verbeteren, zodat wij onze klanten nog betere producten kunnen aanbieden tegen lagere prijzen.

Wij vervaardigen duurzame tuin- en erfafscheidingen van hout en beton van superieure kwaliteit, dat zorgvuldig door ons verzameld wordt en in de fabriek door onze toegewijde en bekwame fabrikanten verwerkt wordt tot prachtige tuinafscheidingen. Wij vervaardigen ook zeer duurzame en weerbestendige omheiningen van Nobifix hout.

Wij bieden een gevarieerd gamma schuttingen aan in termen van kleur, materiaal, grootte en stijl. Al onze producten behoren tot de volgende drie categorieën

–          Standaard schuttingen zijn verkrijgbaar in hout en beton materiaal.

–          Luxe schuttingen zijn ook verkrijgbaar in hout en beton

–          Eenvoudige betonnen schuttingen

Wij van H&S zijn er trots op dat wij een kwaliteitsleverancier van schuttingen in Nederland zijn. De getuigenissen van onze tevreden klanten zijn een bewijs van onze kwaliteitsdiensten. Wij staan altijd open voor constructieve feedback en verbetersuggesties van onze klanten, en wij proberen de feedback zo snel mogelijk te implementeren om onze diensten te verbeteren. Onze lerende en optimaliserende houding is wat ons op de been houdt en ons in staat stelt meer kwaliteitsproducten te produceren.

H&S Betonwaren BV heeft een SEPCIAAL AANBOD voor al onze klanten. Als u van plan bent om een schutting te plaatsen in een deel van uw huis of tuin, dan kunt u contact met ons opnemen voor een advies over welk type en materiaal schutting geschikt zal zijn voor de locatie.

Daarna kunt u bij ons een op maat gemaakt schutting bestellen dat volgens u perfect bij uw behoeften past. Zodra het schutting vervaardigd is, komt ons vakkundig installatieteam bij u langs en installeert de schutting snel, vaak binnen 1 dag. Zo bespaart u heel wat op het inhuren van arbeidskrachten en uw omheining zal precies zo geïnstalleerd worden als u het hebben wilt.

https://deschuttingbouwer.nl/hs-betonwaren/