Erikvenneman
Zakelijke dienstverlening

Hoe gebruik je airconditioning bij een LED-scherm?

Zoals vermeld in het laatste kennis artikel, is het soms beter om een airconditioning aan een groot LED scherm te installeren.

In principe raden we aan om in de onderstaande gevallen een airco te installeren om oververhitting tegen te gaan:

  1. In een gebied met een lange periode van warm weer, zoals sommige Midden-Oosten landen of in tropisch gebieden.
  2. In gevallen dat de ventilatie een probleem heeft, waarbij de hitte niet weg kan.
  3. Bij een heel groot LED display of groot led scherm. Ook als je genoeg budget is het dan beter om de airconditioning te overwegen.

Maar als je het gebruikt, dien je eerst in te overwegen:

  1. De koelventilatoren van het groot led scherm kan niet worden geannuleerd. Zoals gezegd, zou het risico zijn dat als de airconditioning storing heeft, zonder koelventilatoren, het een ramp zou zijn en het scherm zal beschadigen.
  2. Het is niet nodig zijn om de airconditioning de hele tijdwerkend te houden. Het gehele systeem zou temperatuur kunnen waarnemen, wat betekent dat wanneer de temperatuur een bepaalde waarde krijgt , de airconditioning aan zou moeten slaan.

Toch adviseren we dat als het echt extreem warm wordt het groot led scherm even tijdelijk uit te schakelen omdat je met airco niet de garantie hebt dat het genoeg koeling geeft. Maar let op: alle suggesties zijn gebaseerd op het ideale denken om het grote LED scherm te beschermen. En in feite, het schaadt weinig om het systeem enkele uren uit te schakelen onder de extreme weersomstandigheden.

Eigenlijk, moeten we zeggen dat het moeilijk is te zeggen of je wel of geen airconditioning nodig hebt. Dus de beste manier is om meer over uw situatie te beschrijven, dan zal een professionele sales engineer van Led Technology solutions BV bekijken wat er het beste is en de oplossing voor uw groot LED scherm met u bespreken.