Erikvenneman
Auto's en Motoren

Je camper verkopen via de autodealer uit Etten-Leur

Nederland is echt een kampeerland, de verkopen van campers en caravans zit dan ook al jaren in de lift. Ondanks de toenemende populariteit van vakantiehuizen en hotels blijven Nederlanders graag naar de camping gaan. De ideale tijd dus om je oude VW camper of buscamper te verkopen. Autodealer MV Motive uit Etten-Leur zorgt er als automakelaar voor dat jij de beste prijs krijgt wanneer je jouw camper wilt verkopen.

Het grote voordeel van een automakelaar bij het verkopen van je camper

Waarom zou je een automakelaar in de arm nemen bij het verkopen van je VW camper of buscamper? Je kunt het immers ook zelf via websites als Marktplaats, toch? Het korte antwoord: ja, dat kan. Het is niet moeilijk om je camper online te verkopen, er zijn immers genoeg gegadigden.

Maar dat kost wel een hoop tijd. Mensen die langskomen om de camper te bekijken, vragen die je moet beantwoorden, en het is maar de vraag of je op die manier de beste prijs krijgt voor je voertuig. Belangrijker nog, de gehele periode waarin je jouw camper te koop hebt staan moet je nog betalen voor de wegenbelasting en de verzekering. En die kosten zijn voor een camper niet mals!

Bij een automakelaar zoals autodealer MV Motive in Etten-Leur wordt je camper geschorst terwijl er een koper voor gevonden wordt. Geschorst betekent dat de camper bij de autodealer in Etten-Leur komt te staan zodat jij er geen kosten meer aan hebt. Ondertussen gaat de automakelaar vanuit zijn uitgebreide netwerk op zoek naar een koper die de beste prijs betaalt.

Je camper met maximale winst verkopen via de automakelaar

Via de automakelaar krijg jij de beste prijs wanneer jij je camper wilt verkopen. Bij autodealer MV Motive uit Etten-Leur praten ze graag verder over de mogelijkheden. Neem telefonisch of per e-mail contact op of kom langs in Etten-Leur voor een persoonlijk gesprek.