Erikvenneman
Image default
Eten en drinken

Waarom heb je een melkfolie nodig?

Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen genieten van het gemak van het hebben van een barista voor hun ochtend espresso of cappuccino. De meeste barista’s zijn getraind om espresso-opnames en andere speciale drankjes te serveren. Ze kunnen snel werken en heerlijke proeverijen maken. Het beste van Baristas is dat ze van hun baan houden en genieten van de interactie met hun klanten. Daarom zijn er vandaag zoveel Barista-banen beschikbaar.

Baristas houden van het maken van chocoladedranken zoals hete cacao en latte. Ze werken ook graag met romige mousse, slagroom en zelfs cookies. Als je erover nadenkt om naar een coffeeshop te gaan en in de ochtend een espresso-opname te krijgen, dan zou je moeten nadenken over het krijgen van een melkbesteller. Je zult dol zijn op hoe gemakkelijk het is om deze prachtige koffiedranken van huis te maken met behulp van een melkfolie.

Een melkfolie is als de koffiepot die je hebt gewend om je espresso-opnamen te krijgen. Dit apparaat is als een mini-espressomachine en wordt geleverd met een melkcontainer, een melkfolie en een pomp. De pomp is speciaal ontworpen om een langzame stroom warme melk af te geven vlak voor uw espresso-opname. Het is zo makkelijk!

espresso’s en cappuccino’s 

Baristas houden van espresso’s en cappuccino’s omdat ze in de warme koffiepot moeten zitten met de stoom die omhoog komt door de ramen van het koffiehuis. Zodra uw espresso-opnamen zijn gedaan, moet u teruggaan en ze worden onderhouden. In sommige gevallen kunt u misschien niet meteen uw espresso-opnamen krijgen. Baristas brengen de hele dag door met zitten bij hun espressomachines die een continue toevoer van verse melk maken voor al hun klanten. De meer gecompliceerde recepten met espresso en melk zullen er veel langer voor duren om te beheersen.

 

Een melkfolie maakt het werk van het dienen van espresso-opnames een stuk eenvoudiger. Je kunt je espresso-opnamen in de melkbesteller plaatsen, gieten in de gewenste hoeveelheid water (ik geef de voorkeur aan een kwartje) en zet je melk in de andere. Dan hoeft u het alleen maar aan te zetten en een gestage stroom warme melk af te geven vlak voordat uw espresso-opnamen klaar zijn. Hiermee kunt u zo snel mogelijk de verse melk krijgen.

Als u een espressomachine bezit of een barista bezit die graag cappuccino en andere speciale drankjes maakt, dan hebt u een melkfolie nodig. Zonder dit apparaat zou je verschillende batches van hete melk moeten maken die op de plank zou moeten zitten en nooit wordt gebruikt. Dit betekent ook dat je de melk heel vaak zou moeten kopen, zo niet meerdere keren per week, en dit is gewoon niet-kosteneffectief. Als u af en toe alleen speciale drankjes thuis maakt, dan hebt u geen grote, volumineuze melkfolie nodig;

Het hebben van je eigen melkdispenser zal je geld besparen omdat je geen voorgekochte melk van de supermarkt kunt kopen. In plaats daarvan kun je elke keer dat je een nieuwe batch espresso wilt maken, kun je gewoon de verse melk in de ander plaatsen, de machine uitvoeren en je voorgekochte melk gebruiken. Het geld dat u bespaart, zal meer dan de kosten van de espressomachine dekken. Het is ook een goed idee om een pop van de kwaliteit melk te kopen, omdat ze de neiging hebben om langer mee te gaan dan minder dure.

Een melkfolie is een van die handige gadgets die iedereen in hun huis zou moeten hebben. Ik ken niemand die graag koffie moet stoppen met koffie drinken en verse melk te maken vlak voor hun ogen. Trouwens, het is leuk om je eigen espressomaker te hebben, en het is iets dat je in de toekomst kunt gebruiken om allerlei dingen te maken. Dus, de volgende keer dat iemand je vraagt welk type koffiezetapparaat je hebt, kun je gemakkelijk zeggen dat je een espressomaker hebt. En dat zal genoeg zijn om hen te vertellen dat hun vraag zinloos was.