Erikvenneman
Onderwijs

Drie redenen om de opleiding projectmedewerker te volgen

Bij Fabius Opleidingen kun je op ruim 50 locaties door heel Nederland de opleiding projectmedewerker volgen. Met deze opleiding kun je beginnen in een functie die zeer afwisselend en leuk is. Je investeert in jezelf en je krijgt er veel voor terug. In dit artikel lees je drie redenen om je vandaag nog in te schrijven voor deze opleiding.

1. Sta beter op de arbeidsmarkt

Met relevante diploma’s op zak sta je beter in de arbeidsmarkt van de branche waar je in wilt werken dan zonder diploma’s. Je kunt jaren werkervaring hebben op een ander gebied, maar dat helpt je vaak niet. Ook als volwassene kan het dus lonen om een opleiding tot projectmedewerker te volgen. Je hebt dan betere kennis en een beetje ervaring. Daarnaast waarderen werknemers het enorm als mensen de moeite nemen om in zichzelf te investeren. Dat is al reden genoeg om het te doen.

2. Leer relevante praktijkkennis

Binnen de opleiding tot projectmedewerker doe je alleen praktijkgerichte kennis op. Je leert niets waar je later in de baan niets aan zou hebben. De opleiding is gericht op wat jij moet weten en kunnen om meteen in de functie projectmedewerker aan het werk te kunnen. Je leert over projecten en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Daarnaast leer je ook over succesvol projectmanagement zodat jij meteen aan de slag zou kunnen.

3. Een functie die jij leuk vindt

Als projectmedewerker heb je een afwisselende baan. Je werkt immers van project tot project. Zo kun je bijvoorbeeld een evenement opzetten of meewerken aan een advertentiecampagne. Als projectmedewerker kun je overal terecht komen en dat is juist wat deze functie zo leuk maakt. Je kan na het afronden van de opleiding gaan werken in een functie die je echt leuk vindt.