Erikvenneman
Image default
Onderwijs

Maakonderwijs

Maakonderwijs

Wat is maakonderwijs? Maakonderwijs is een term die steeds bekender wordt onder de basisschool leraren. Met maakonderwijs doelen we op het leren met je handen, je brein ontwikkelen door je vingers te gebruiken. Technische workshops, daar komt het voor een groot deel op neer. Je kan eigenlijk niet vroeg genoeg beginnen met technische workshops, de leerlingen van uw school groeien tenslotte al op met technologie om hun heen. We spreken over een nieuwe generatie, eentje die niet beter weet dan technologie gebruiken om hun doelen te behalen. 

Nieuwe Makers staat voor maakonderwijs, werken met je handen en op die manier jezelf steeds verder ontwikkelen. Nieuwe Makers is een nieuwe initiatief, voortkomend uit Kleinkunstig en Grote Broer. Met de ervaring van deze organisaties en de nieuw ontwikkelde visie van Nieuwe Makers is de verwachting dat het Maakonderwijs de komende jaren ontzettend zal groeien in bekendheid. Het voordeel van het boeken van een technische workshop bij Nieuwe Makers is dat je als basisschool maar weinig hoeft te doen, Nieuwe Makers organiseert namelijk alles voor u. U maakt slechts de selectie van welke workshops u graag wilt laten organiseren en Nieuwe Makers regelt het van A tot Z. 

Techlab

Nog een nieuwe term, we weten het! Binnen de kortste keren zal u ook deze term overal zien verschijnen, een Techlab is namelijk where it’s at! Wanneer we spreken over een Techlab spreken we over zo veel mogelijk informatie opdoen over tech, dat doe je natuurlijk door alles in en uit elkaar te halen en door alles zelf te mogen bestuderen. 

Een Techlab is mogelijk in verschillende stijlen, zo is er een Techlab die zich richt op duurzaamheid. Een actueel en ontzettend belangrijk onderwerp. Klink zo’n Techlab nou interessant? Kan ik me goed voorstellen! Neem eens een kijkje op de website van Nieuwe Makers en stel voor uw basisschool een pakket samen. 

https://nieuwemakers.nl