Erikvenneman
Image default
Hobby en vrije tijd

Spirituele ontwikkeling en healing tao

Spirituele ontwikkeling en healing tao kunnen voor veel van ons westerse mensen nogal erg zweverig aan klinken. Sommige mensen denken dat het onzin is en dat je er toch niet veel aan hebt. Er is echter veel onderzoek gedaan naar spirituele ontwikkeling en healing tao. Er zijn bepaalde technieken die daadwerkelijk werken voor onze mentale en lichamelijke gezondheid. Hieronder lees je meer over spirituele ontwikkeling en healing tao. Interesse? Lees dan heel snel verder!

Wat is spirituele ontwikkeling?

spirituele ontwikkeling is eigenlijk niks meer dan nieuwsgierig zijn naar het leven en naar jezelf. Je gaat jezelf vragen stellen dit is iets wat we zeker allemaal vaker hebben gedaan. Het is echter zo dat je bij spirituele ontwikkeling deze vragen ook echt probeert te gaan beantwoorden. Je bewandeld dus als het ware je eigen pad en niet het pad van iemand anders. Het is heel goed om nieuwsgierig te blijven en het pad van spirituele ontwikkeling gaat niet aan een stuk door. Spirituele ontwikkeling gaat in fases en je interesse erin komt wanneer je het nodig hebt. Dit gebeurt zodat je kan blijven groeien als persoon en je pad duidelijk te krijgen.

Wat is healing tao?

Healing tao is unieke manier van meditatie en Chi Kung. Dit is een zelfhulp tao om spanningen los te laten en ziektes te genezen en beide te kunnen voorkomen. Door tao te beoefenen kan je, je levensenergie of te wel Chi vermeerderen. TAO staat voor de natuurlijke weg en evenwicht en harmonie staan centraal.

https://www.vianovalis.nl/healing-tao/