Erikvenneman
Image default
Hobby en vrije tijd

Heerlijk waterfietsen bij Pitch en Putt Strandhorst

Het leuke van waterfietsen bij Pitch en Putt Strandhorst

Bent u ook zo’n echte fan van waterfietsen? Op de een of andere manier is waterfietsen voor veel mensen de ideale watersport. Het is natuurlijk mogelijk voor zo ongeveer alle leeftijden. Je hoeft er niet veel voor te kunnen. Is het voor u mogelijk om de trappers rond te draaien, dan kunt u waterfietsen. En zelfs als dat niet mogelijk is, dan fietst u gezellig met iemand anders mee.

Heerlijke stilte

Veel watersporten maken aardig wat lawaai. Huurt u echter waterfietsen bij Pitch en Putt Strandhorst, dan geniet u van rust, stilte en ontspanning. U hoort bijna niets terwijl u met de fiets door het water glijdt. Niets geen motorgeluiden, maar alleen het geluid van de natuur. Meestal kunt u de fiets voor meerdere personen huren, dus dan is er ook alle ruimte om gezellig wat met elkaar te praten en te genieten van de ontspanning. Want dat is een feit: op het water ontspannen de meeste mensen als vanzelf.

Leuk dagje uit

Kiest u voor waterfietsen huren bij Pitch en Putt in Strandhorst, dan kunt u daar meteen een leuk dagje uit van maken. Het is, na het fietsen, ook nog heerlijk om even een wandeling te maken over het strand. En aangezien er ook horeca aanwezig is op deze locatie, kunt u het huren van waterfietsen zelfs ook combineren met een gezellige en heerlijke maaltijd. Het huren van de fietsen voor op het water is vrij goedkoop, dus in dat geval is het misschien geen enkel probleem om dan lekker te genieten van een menu met streekgerechten.

Goed voor het milieu

Tijdens uw dagje uit op deze mooie plek bij Strandhorst, mag u genieten zoveel als u wilt. Het is echter altijd fijn om ook om een ander te denken. Tegenwoordig hebben we daarbij ook veel aandacht voor het milieu. Het grote voordeel van waterfietsen is dat er totaal geen uitstoot plaatsvindt. U hoeft dus niet bang te zijn dat de motor van een bootje voor extra uitlaatgassen zorgt.