Erikvenneman
Image default
Hobby en vrije tijd

Huur een Abraham pop voor iemands verjaardag!

Huur een Abraham pop voor iemands verjaardag!

Wordt er binnenkort iemand in uw vriendengroep of familie 50 jaar? Dan moet u natuurlijk wel een fantastische abraham pop huren! Een abraham pop maakt het meest namelijk helemaal compleet. Men zegt niet voor niets als iemand 50 wordt. Nou weet hij of zij waar Abraham de mosterd haalt.

Verschillende soorten Abraham poppen

Er zijn veel verschillende soorten poppen te huur. Zo zijn er de standaard Abraham poppen en de abraham poppen met een knipoog. Bijvoorbeeld één die een biertje vasthoud of één die aan het vissen is. Dit maakt het huren van een Abraham pop natuurlijk extra leuk. Je kunt namelijk bekijken wat voor hobby iemand heeft en hier de pop op aanpassen. Op deze manier maak je de ervaring extra persoonlijk.

Eenvoudig te huren

Een pop huren kan super eenvoudig. Wij hebben op onze website een groot assortiment staan van verschillende verhuurobjecten, waaronder ook de beroemde abraham poppen. Je kunt ze eenvoudig online bij ons huren. Dit doe je door de pop te selecteren welke je het liefste wil. Wij sturen deze vervolgens naar je op en een dag later ontvang je deze al bij je thuis.

Opzetten Abraham pop

Het opzetten is net als het huren zelf, super eenvoudig. Je pakt de pop uit. Blaast de pop op met het speciale opblaasapparaat en klaar is kees. De pop staat. Op het moment het feest is geweest laat je de pop weer leeglopen, je pakt het weer in de verpakking en stuurt het terug. Super simpel en snel.

Meer informatie ontvangen?

Interesse gekregen in het huren an een abraham pop? Dat begrijpen wij best! Neem voor meer informatie eenvoudig contact op via onze website. U kunt ons mailen en bellen. Wij beantwoorden al uw vragen zo spoedig mogelijk. Wij wensen u veel huur plezier!