Erikvenneman
Image default
Hobby en vrije tijd

Wat te kijken op Videoland

Dit platform van RTL biedt alle programma’s aan die op zenders van RTL vertoond worden. Maar daar blijft het niet bij. Je kunt Videoland ook wel zien als de Nederlandse versie Netflix. Dit komt door het grote aanbod aan films en series, uiteraard wel met name van Nederlandse makelij. Maar het is ook zeker mogelijk om op Videoland een leuke animatie video of film uit Hollywood te bekijken. Daarom zetten wij twee van de leukste animatie films op een rij.

Paddington 2

Het tweede deel van de succesvolle Paddington animatie video. Het schattige beertje is inmiddels gesetteld bij de familie Brown en door de buurt omarmt. Voor de honderdste verjaardag van tante Lucy wilt hij graag wat geld bij verdienen voor een mooi cadeau. Op onhandige wijze worstelt hij zich van het ene baantje naar het andere en heeft uiteindelijk een schitterend pop-up boek van Londen op het oog. Echter wordt dit boek gestolen en krijgt hij hiervan de schuld, met een mooi en leuk avontuur tot gevolg.

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn

Op een rommelmarkt ontdekt Kuifje een zeer gegeerd schaalmodel van het Franse oorlogsschip uit de 17e eeuw de Eenhoorn. Tijdens zijn zoektocht naar het geheim dat er achter zit ontmoet hij voor het eerst kapitein Haddock. Samen gaan ze op zoek naar de schat van Haddocks voorvader: François ridder de Haddoque. Echter zijn zij niet de enige, die het hebben voorzien op de schat.

https://animatievideokoning.nl/animaties-maken/