Erikvenneman
Image default
Woning en Tuin

Geometrie in je design

Vierkanten, rechthoeken, cirkels en driehoeken zijn doorgaans zeer geliefde vormen in moderne interieurs. Geometrie maakt het interieur namelijk helderder én aantrekkelijker. Daarnaast kan door gewaagde combinaties in kleur en vorm een spannend effect gecreëerd worden.

Woonaccessoires

Met behulp van woonaccessoires kun je op eenvoudige wijze een bepaalde sfeer toevoegen aan je inrichting. Met geometrische wandpanelen van hout ben je eigenlijk al verzekerd van een moderne en pittige uitstraling. Naast wandpanelen van hout is het ook mogelijk om geometrische kussens, tassen, spiegels, klokken, meubelstoffen, fotolijsten, enzovoorts toe te voegen aan jouw interieur.

Verlichting

In de nieuwe Tiffany lampen collectie is veel geometrie terug te vinden. Een strak geometrisch lijnenspel is namelijk altijd al in trek geweest binnen de moderne architectuur. Frank Lloyd Wright is misschien wel de bekendste moderne architecten die horizontale en verticale lijnen ingenieus met elkaar liet verbinden. Daarnaast kennen wij onze eigen Piet Mondriaan die de wiskundige vormen terug liet komen in de kust. Geïnspireerd door deze kunstenaars van de geometrie heeft Tiffany een nieuwe lampencollectie uitgebracht, met geometrie in de hoofdrol. Deze strakke modellen zijn, met hun strakke en moderne look, compleet verschillend met de klassieke en nostalgische Tiffany collectie.

Sieraden

Tijdens het interbellum in de jaren ’20 en jaren ’30 heeft de Art Deco zich gemanifesteerd. Deze optimistische kunststijl met haar exotische motieven, monumentale vormen en geometrische patronen trekt vele mensen aan. Daarom ogen de sieraden in deze stijl modern, tijdloos én stijlvol. Met andere woorden: sieraden met een magnifiek design.

https://wandpanelenhout.nl/