Erikvenneman
Image default
Meubels

Zijn opslagruimtes goed beveiligd tegen inbraak?

In opslagruimtes of boxes worden vaak kostbare dingen opgeslagen. Het is een must om deze ruimtes goed te beveiligen. Omdat het om goederen van anderen gaat, die een opslagruimte huren, is het van belang dat de klant ervanuit kan gaan dat de spullen er ook veilig staan, en dat de ruimte beveiligd is met een goed alarmsysteem. Door deze maatregelen te nemen verzekerd de eigenaar de goederen van zijn klanten, en kan men ervan uitgaan dat de kans op ontvreemding zo laag mogelijk gehouden wordt.

Veiligheid eigendommen klant

De veiligheid van de eigendommen van klanten is belangrijk. Zowel in het gebouw zelf als op het terrein eromheen. Het terrein om de opslagruimte of box heen is dan ook zeer goed beveiligd. De opslagruimtes hebben vaak een massiefhouten of stalen deur met een stevig toegangsslot. Ook vanaf de bovenzijde is de opslagruimte afgesloten zodat men ook niet in de ruimte kan kijken. Als u een eigen opslagruimte heeft kunt u die 24/7 bereiken met een eigen sleutel.

 

Opeens opslagruimte nodig?

Heeft u een nieuwe woning gekocht of gehuurd maar nog geen sleutels van het pand? Of is er een abrupte scheiding? Heeft u een kantoorpand wat gerenoveerd moet worden en weet u niet waar u met het kantoormeubilair heen moet? Ook voor archieven heeft met speciale ruimtes te huur. U kunt hier op een veilige plek uw archief opslaan. Tenslotte heeft u dit niet altijd nodig. Mocht u het onverhoopt wel nodig hebben dan kunt u 24 uur per dag bij uw documenten.

 

Er kunnen zich altijd onverwachte situaties voordoen waardoor u op korte termijn een plek moet vinden om uw spullen op te slaan. U kunt dan overwegen een opslagruimte of box te huren. Er zijn uiteenlopende situaties die een particulier of bedrijf behoefte doet hebben aan extra opslagruimte. Dit kan voor een inventaris, archief of inboedel zijn. Opslag Uden nodig? U vindt onder de link meer informatie.

 

Bent u goed verzekerd?

De meeste goederen vallen onder een inboedelverzekering. Dit valt dus onder uw eigen verzekering. Voordat u overgaat tot opslag bij een opslagruimte doet u er goed aan navraag te doen bij uw inboedel verzekeraar zodat u zeker weet dat u goed verzekerd bent wanneer u de spullen op slaat.

 

Diverse mogelijkheden

Er zijn diverse ruimtes te huur. U kunt kiezen voor een kleine of een grote ruimte om te huren. Meestal gaan de prijzen per vierkante meter maar er zijn ook ruimtes te huur die een vaste prijs hebben. Ook is het mogelijk om een box te huren die het bedrijf voor uw huis plaatst.

 

U ruimt de box in met uw spullen. Het bedrijf zorgt ervoor dat de box veilig opgeslagen wordt op het terrein van het bedrijf. Wanneer u de inhoud weer nodig heeft belt u het bedrijf. Zij zorgen ervoor dat de box weer op uw adres voor de deur geplaatst wordt. Wanneer u de box leeggehaald heeft wordt de box weer opgehaald. Boxxs verzorgt dit graag voor u.