Erikvenneman
Meubels

Eenvoudig een matras op maat laten maken

Op dekbedenmatras.nl bestelt u eenvoudig uw matras op maat. Bij ons bent u aan het juiste adres voor alles rondom slaapcomfort. Wij hebben niet alleen matrassen in ons assortiment, maar ook dekbedden en kussens en dat allemaal van Nederlandse topkwaliteit! Kijk eens in onze webshop voor de mogelijkheden.

Matras op maat voor de vakantie

Op dekbedenmatras.nl bestelt u gemakkelijk een matras op maat voor de vakantie. Veel caravans, campers en vrachtwagens hebben afwijkende afmetingen voor de bedden. Een gewoon matras kan daar niet liggen. U wilt echter wel graag comfortabel liggen, daarom hebben wij speciale matrassen voor caravans en campers. Een goede nachtrust is belangrijk voor een leuke vakantie en daar moet u dus zeker niet op besparen! Op onze website vult u gemakkelijk de maten in van het matras dat u nodig heeft in uw caravan of camper. Daarna kiest u het materiaal en dan gaan wij aan de slag met de productie. Heeft u hulp nodig bij de aanschaf? Laat u dan eens adviseren door de adviseurs in onze showrooms. Zij weten alles van matrassen en kunnen ook u helpen bij het vinden van het juiste adres.

Uitstekende kwaliteit

Bij dekbedenmatras.nl bent u gegarandeerd van uitstekende kwaliteit. Wij leveren alleen matrassen die gemaakt zijn in Nederland. Dit doen wij al meer dan 13 jaar en wij weten dus precies wat een matras goed maakt. Wij streven naar een goede nachtrust voor iedereen. Kies daarom voor een matras van dekbedenmatras.nl. Heeft u een matras besteld? Kijk dan ook eens naar onze dekbedden en kussens. Ook deze zijn van uitstekende Nederlandse kwaliteit en dragen bij aan een betere nachtrust. Op onze website staan ook diverse tips voor het onderhoud van uw matras, zodat uw matras langer mee gaat. Slijtage en ophoping van vuil vermindert de kwaliteit van uw matras, zorg er dus voor dat u uw nieuwe matras van dekbedenmatras.nl goed onderhoudt.

Kom langs!

Wilt u inspiratie opdoen, proefliggen of advies? Kom dan eens langs in onze showroom. Wilt u een matras op maat laten maken? Kijk dan eens in onze webshop!