Erikvenneman
Mode en Kleding

Hoe kan je meer zelfvertrouwen krijgen

Vertrouwen – het is een krachtig woord en een nog krachtiger gevoel. Kun je je een tijd in je leven herinneren dat je je zelfverzekerd voelde? Een tijd waarin je je niet te stoppen voelde… op de top van de wereld? Stel je nu voor dat je je vaker zo zou kunnen voelen. Welke impact zou dat hebben op je gezondheid en welzijn, je carrière, je relaties? In deze blog gaan wij het over enkele tips hebben om je zelfverzekerder te voelen

 

Wees specifiek – Waar heb je geen vertrouwen in?

Allereest, laten we specifiek zijn.

Om de demon te temmen, moet je de demon een naam geven. Waar heb je geen vertrouwen? Wanneer voel je zelftwijfel en sluipen je negatieve emoties binnen? Waar voel je dat je vaardigheden een beperking? Waar zou je meer vertrouwen in willen hebben?

Zodra je specifiek bent, zal het niet zo overweldigend aanvoelen omdat je iets tastbaars hebt om aan te pakken.

Misschien wil je het vertrouwen om een nieuw bedrijf te starten? Of misschien wil je terug naar school om het diploma te halen dat je altijd al wilde? Misschien wil je het vertrouwen om op avontuur te gaan of een reis te maken waar je al een tijdje aan denkt.

Je staat wijzigen

Het veranderen van uw fysieke of mentale ‘staat’ is een van de snelste manieren om toegang te krijgen tot een gevoel van vertrouwen. Om dit te doen, moet je weten hoe de staat van ‘vertrouwen’ eruitziet, voelt en klinkt? Sommige mensen bijvoorbeeld gebruiken lingerie om zich begeerder te laten voelen. Door bijvoorbeeld een bustier van Anna van rode aan te schaffen.

 

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/bustier-corset/