Erikvenneman
Image default
Mode en Kleding

De perfecte reistas vind je zo

De perfecte reistas vind je zo

Ga jij binnenkort op reis, maar heb je nog geen geschikte tas? Dan is het tijd om er eentje aan te schaffen. Omdat het aanschaffen van een goede reistas vaak nog wel eens wordt onderschat, is het belangrijk dat je hier tijdig mee begint. Je wilt er immers tijdens het inpakken van je reistas niet achter komen dat blijkt dat deze eigenlijk te klein is, terwijl je over enkele uren moet vertrekken. Door je vooraf goed te oriënteren en voor jezelf helder te hebben wat belangrijk is bij de aanschaf van een goede reistas, zal je merken dat het een stuk gemakkelijker gaat een geschikt model uit te zoeken.

Gebruik

Het is natuurlijk een heel verschil of je 10 dagen gaat genieten van de zon, de zee en het strand of dat je iedere dag enkele uren de bossen intrekt. Tijdens een relaxt vakantie kun je namelijk ook prima kiezen voor één van de vele prachtige ted baker tassen. Deze zijn praktisch en stijlvol en hoeven niet te voldoen aan allerlei verschillende eisen. Dus zorg dat je voor jezelf helder hebt waarvoor jij een tas wilt gaan gebruiken, want een tas voor een strandvakantie behoeft uiteraard andere eisen, dan wanneer je gaat backpacken.

Budget

Goedkoop is duurkoop, dat geldt ook voor de aanschaf van een goede reistas. Je kunt beter een paar euro meer uitgeven, dan dat je achteraf spijt krijgt van je aankoop. Vooral wanneer je verwacht je tas veel te dragen, is comfort een stuk belangrijker dan prijs. Zorg er dus wel voor, dat je voor jezelf een bepaald bedrag in je hoofd hebt, maar pin jezelf hier niet op vast. Het zou natuurlijk ontzettende zonde zijn, dat wanneer jij een van de vele prachtige cowboy tassen moet laten schieten omdat ze net iets boven je budget zitten. Houd je budget dus aan om voor jezelf enigszins de kosten in de hand te houden, maar houd uiteraard wel wat speling. 

Uiterlijk

Uiteraard is niet alleen het gebruik een belangrijk punt om rekening mee te houden, maar is ook het uiterlijk voor velen een bepalende factor of ze deze wel of niet aanschaffen. Je wilt er immers wel een beetje stijlvol bijlopen. Uiteraard is het mede afhankelijk van het type tas waar je voor kiest, maar doorgaans zijn er in iedere categorie wel verschillende tassen te vinden die passen bij de smaak en stijl die jij zoekt.