Erikvenneman
Entertainment

Een openingsact via Evenses.com

Als je binnenkort ook een feest hebt net zoals ik dat had, dan is een zoektocht naar een geschikte openingsact best lastig. Ik ben toen uitgekomen bij de website Evenses.com. Daar heb ik gebruik gemaakt van hun diensten en ik ben erg tevreden. Hier kan je namelijk terecht voor verschillende acts die eventueel ook geschikt zijn voor een bedrijfsfeest. Van gitaristen, tot dj’s tot en met het huren van fotohokjes. Voor al deze zaken kan je hier uitstekend terecht. En wat ik bijzonder goed vond aan de service van dit bedrijf is dat ze je volledige transparatie geven in de kosten die je moet gaan uitgeven. Dit doen zij door middel van het opstellen van een duidelijke offerte waarop je zeer goed kan zien waarvoor je gaat betalen. 

Geschikt voor verschillende evenementen 

De diensten van Evenses.com zijn geschikt voor allerlei evenementen. Of het nou gaat om een huwelijk of een klein feestje, een bedrijfsfeest of een verjaardag. Het maakt hier helemaal niks uit. Je hebt zo’n uitgebreid aanbod aan acts en rekwisieten dat je je ogen uitkijkt. Het huren van de acts en rekwisieten is ook vrij makkelijk. Ik had er zelf voor gekozen om al mijn zaken online te regelen. Ik heb ook daar mijn offerte op laten stellen. Ik had tussendoor nog wel wat vragen over de reservering die ik had gemaakt. Ik had een chat geopend met een van de medewerkers en ik werd daar echt uitstekend geholpen. Evenses.com heeft er een tevreden klant bij!