Erikvenneman
Image default
Eten en drinken

Verwen jezelf met een high tea!

Verwen jezelf met een high tea!

Wat is er leuker dan uitgebreid eten en drinken met goed gezelschap? Veel mensen gaan uitgebreid dineren of trekken er op uit voor een lekkere lunch. Toch is er nog een optie waar veel mensen in eerste instantie niet snel aan denken. Een high tea is dé perfecte manier om te genieten van lekker drinken, bijzondere hapjes en goed gezelschap.

Wat is een high tea?

Een high tea (of afternoon tea) is een van oorsprong Britse gewoonte om in de namiddag uitgebreid te genieten van thee en hapjes tijdens een ontspannen gesprek. Scones, brownies, sandwiches en taartjes zijn slechts enkele mogelijkheden waar je van kunt genieten tijdens een high tea. Bijzondere soorten thee en zoete en hartige hapjes, ongetwijfeld zit er iets tussen dat je heel lekker vindt!

High tea 

Verzamel al je vriendinnen en trek lekker de stad in op zoek naar een gezellige high tea locatie. Wat past het beste bij jullie? Een modern restaurant midden in het centrum of een wat afgelegen en knus cafeetje? Wat de ideale locatie voor jullie ook is, het zoekwerk is al voor je gedaan. Kijk snel welke high tea jullie het meest aanspreekt en reserveer gemakkelijk. Met zoveel locaties op HighTea.nl staat de high tea die aansluit op al je wensen er ongetwijfeld tussen!

Thuis high tea

Heb je zin om lekker thuis te blijven maar wil je toch van een gezellige high tea genieten met al je vriendinnen? Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om ook thuis te genieten van overheerlijke thee en verse hapjes. Je kunt natuurlijk naar de supermarkt om al de ingrediënten te kopen om de innerlijke keukenprinses naar buiten te laten komen. Ook kun je jezelf volledig laten verwennen door een compleet verzorgde high tea bij je thuis te laten bezorgen. Verzamel dus al je vriendinnen en maak de tafel alvast klaar. Bestel de high tea voor thuis gemakkelijk en verras iedereen met een gezellige middag vol lekkere hapjes en thee.

High tea op het werk

Een high tea is niet alleen een goede manier om het contact te onderhouden met vriendinnen maar ook een goede manier om uitgebreid (persoonlijk) kennis te maken met recent ontmoette mensen. Rustig eten en drinken nodigen uit om eens goed het gesprek aan te gaan. Een high tea is daarom ook een goede manier om aan teambuilding te doen op het werk. Ga er eens goed voor zitten en geniet van lekker eten, drinken en gezelschap. Sla de lunch eens over en laat een high tea bezorgen, zo leer je je collega’s pas echt kennen!