Erikvenneman
Image default
Zakelijke dienstverlening

ERP software van Exact

Exact is de marktleider in business software in de Benelux. Het ERP systeem van exact brengt meerdere bedrijfsprocessen zoals financiële, logistieke en administratieve processen, onder in een systeem.

ERP systeem op basis van Exact

Een ERP systeem, ook wel Enterprise Resource Planning genoemd, automatiseert bedrijfsprocessen binnen een organisatie. Een ERP systeem zorgt ervoor dat iedereen toegang heeft tot dezelfde informatie door te werken vanuit dezelfde databron. Dit kan informatie zijn over voorraadniveaus, levertijden, openstaande orders, administratieve zaken en HRM. Een goed ingericht ERP systeem zorgt voor een hogere productiviteit.

Een aantal onderdelen Exact ERP

Exact HRM

Met exact HRM worden de taken rondom instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers geautomatiseerd. Hierdoor houdt de HRM afdeling meer tijd over voor persoonlijk contact met haar medewerkers.

Exact project management

Met project management van Exact worden veel taken binnen project management vergemakkelijkt. Door de administratie te integreren met exact worden vrije dagen automatisch doorgestuurd naar de planningstool. Met het overzichtelijke planbord maak je eenvoudig een efficiënte planning, je kunt medewerkers inplannen op basis van afdeling, functie of vaardigheden. Aangezien alle vrije uren verwerkt zijn zie je van elke medewerker de beschikbare capaciteit. Zo kun je eenvoudig een projectplanning maken.

Met de urenregistratie tool kunnen medewerkers gemakkelijk gewerkte uren invoeren, zit kan zelfs via een app op een mobiele telefoon op tablet. Bijkomend voordeel hiervan is dat je inzicht hebt in de dagelijks gemaakte uren en de voortgang van een project.

Exact PSA

Met Exact Professional Services kun je snel en correct factureren. Je kunt eenvoudig actuele rapportages draaien zodat je inzicht hebt in de kosten, opbrengsten, marges en voortgang van projecten.

Doordat medewerkers gewerkte uren in de urenregistratie invoeren kun je automatisch factureren maken.

Exact partners

Exact heeft een groot partnernetwerk met onder andere resellers, accountant en developers. Een exact partner levert en implementeert de software van Exact. Sommige partners hebben naast het basispakket zelf extra functionaliteiten ontwikkeld om hun klanten nog meer van dienst te zijn. Hierbij kun je denken aan een digitale handtekening, het bouwen van een gepersonaliseerde app of het automatisch invullen van KvK gegevens op de relatiekaart.

Een ERP systeem is gebaseerd op best practices. Niet iedere organisatie heeft dezelfde processen, een goede partner kan de software flexibel in te richten naar jouw wensen, zodat je nooit compromissen hoeft te sluiten.

 

https://www.axians.nl/erp-software/exact-partner/

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je airconditioning bij een LED-scherm?

RPA software van Pegamento

Waar op letten als je goedkope verhuisdozen wil kopen