Erikvenneman
Image default
Eten en drinken

Laat een thuiswerk lunch bezorgen

Laat een thuiswerk lunch bezorgen

Wil jij je medewerkers laten zien hoe erg jij hen waardeert? Laat dan een thuiswerk lunch bezorgen. Nu steeds meer medewerkers deels thuiswerken veranderd de cultuur in een bedrijf. De betrokkenheid kan minder worden en dat is natuurlijk zonde. Wanneer medewerkers verrast worden met een lekkere thuiswerk lunch zullen zij zich verbonden voelen met het bedrijf. Ook geeft dit voldoening wat nodig is om gemotiveerd door te werken.

Thuiswerkbox

Speciaal voor de thuiswerkers is er een thuiswerkbox. Een thuiswerkbox bestel je makkelijk en snel en kan je laten bezorgen bij je medewerkers. Het leuke aan deze box is dat je medewerkers het thuis kunnen delen met het gezin of er zelfs twee dagen van genieten. Er zit namelijk genoeg lekkers in! De thuiswerkbox bestaat onder andere uit een luxe belegd broodje, wrap, een muffin, vers sapje, stuk fruit en borrelbox voor de middag. Je weet in ieder geval zeker dat je medewerkers genoeg lekkers hebben om de hele dag van te genieten.

Belegde broodjes en wraps

Naast een heerlijke thuiswerkbox kan je ook zelf lunch samenstellen voor je medewerkers of je medewerkers zelf laten kiezen. Er is namelijk een breed assortiment broodjes, goed gevulde wraps en gezonde salades. Ook kan je er nog een sappig stuk fruit en zoete lekkernij voor bij de thee of koffie bij bestellen. Bij belegde broodjes kan je denken aan luxe broodjes en basic broodjes. Luxe broodjes zijn ondere andere carpaccio, zalm, tonijn, Mexicaanse kip en gezond. Geen zin in brood? Laat dan lekkere wraps bezorgen. Je hebt keuze uit een wrap zalm, wrap tonijn, wrap kip-mex, wrap mozzarella tomaat en een wrap carpaccio. Wil je een gezonde levensstijl stimuleren? Laat je medewerkers dan een lekkere salade uitkiezen.

Waarom medewerkers belonen

Aan het belonen van je medewerkers zit veel voordelen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat een goede belonging de productiviteit en prestaties van medewerkers verbetert. Dit is dus een win-win situatie voor de werkgever en medewerker. Je kan het vergelijken met een hond die je beloond met hondenkoekjes. Bij mensen geldt dit eigenlijk hetzelfde. Wanneer we namelijk beloond worden, worden bepaalde delen in de hersenen geactiveerd en dat geeft weer een voldaan gevoel. Wanneer je iemand beloond zeg je eigenlijk dat de medewerker het goed doet. Iedereen vindt het fijn om complimentjes te krijgen op welke manier dan ook. Iets tastbaars krijgen voelt natuurlijk altijd als een cadeautje. Daarnaast wordt jij als werkgever ook ontzettend gewaardeerd wanneer jij je medewerkers een keer in de zoveel tijd beloond. Dit heeft weer invloed op het imago van het bedrijf.

VrijMiBo

Zijn jullie op vrijdag met elkaar op het werk? Plan dan een VrijMiBo in. Dit kan je iedere week organiseren of een keer in de maand. Natuurlijk horen er ook lekkere hapjes bij de VrijMiBo. Ook die hapjes bestel je makkelijk en snel en kan je laten bezorgen op locatie. Jullie genieten samen van saucijzenbroodjes, kaasbroodjes, worstenbroodjes en frikandelbroodjes. Sluit de week gezellig af met een uitgebreid VrijMiBo pakket.