Erikvenneman
Image default
Kinderen

Baby speelkleden en speelgoed

Veel babyspullen kunnen opzichtig zijn, felle kleuren en oogverblindende ontwerpen stimuleren de ontwikkeling van een kind, maar passen misschien niet in uw meer geavanceerde ontwerpschema – en baby speelkleden kunnen enkele van de belangrijkste boosdoeners zijn. Voor degenen die op zoek zijn naar speelkleden en boxkleden die zowel gewatteerd als mooi zijn (en veilig voor je kind om veel tijd aan door te brengen), spraken we met redacteuren, bloggers en ouders over de matten die ze gebruiken. De speelkleden van LiefBoefje zien er niet alleen leuk uit in de kinderkamer maar ook in je woonkamer.

Wie op zoek is naar een speelkleed met een speels (maar toch smaakvol) ontwerp, wil misschien een geen rechtspeelkleed maar een rond. Deze worden veel aangeboden maar zijn minder praktisch, zeker wanneer uw baby eenmaal gaat kruipen of lopen. Vaak zijn de ronde speelkleden dan te klein. De rechthoek speelkleden van LiefBoefje zijn er in diverse afmetingen, waarbij 195 x 145 cm de populairste is.

Veel speelmatten voor baby’s hebben een stoffen basis met een “gym” boven het hoofd (en zijn algemeen bekend als speel- of activiteitengyms). Maar voor wie op zoek is naar slechts een speelkleed, raadt Berrical deze extra grote van LiefBoefje aan met ingebouwde activiteiten en een verscheidenheid aan texturen. “Het is een grote, gewatteerde mat die werkt als een draagbare speelruimte voor kinderen”, zegt hij. “Het is gemaakt om kinderen te helpen bewegen en communiceren, en het kan heel klein worden opgevouwen, zodat ouders gemakkelijk in een tas kunnen stoppen wanneer ze ergens heen gaan. Het is ook wasbaar in de machine.”

Terwijl de bovenstaande twee matten van stof zijn, als je op zoek bent naar een babyvriendelijke matten gemaakt van schuim. Het is een grote uitrolmat die vrij goed is gedempt en volledig BPA-vrij is”, legt ze uit. De mat is gemaakt van meerdere lagen schuim dat waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken is. De kant in tapijtstijl heeft een eenvoudig ontwerp van in elkaar grijpende cirkels, en de babyvriendelijke kant heeft een levendig patroon van gele cirkels met kleine scènes en personages die nog steeds gedempt genoeg zijn om niet afleidend te zijn.