Organiseer een prinsessenfeestje voor uw kind

Is uw dochter binnenkort jarig en wilt u haar een onvergetelijke dag bezorgen? Organiseer dan een prinsessenfeestje! Nodig al de vriendjes en vriendinnetjes van uw dochter uit en geef een feestje wat in het teken staat van mooie jurken en sieraden, make-up, glitters en roze versiering. Wilt u niet alles zelf organiseren? Schakel dan de hulp in van Ziezow. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het organiseren van kinderfeestjes in diverse soorten thema’s. Denk daarbij aan een piraten- en ridderfeestjes, heksenfeestjes en dus ook prinsessenfeestjes.

Het gehele feestje wordt geregeld door dit bedrijf

Wanneer u Ziezow inschakelt om een prinsessenfeestje te organiseren, krijgt u via e-mail een draaiboek opgestuurd. In dit draaiboek staat de volledige organisatie van het feest beschreven. Zo begint u met de uitnodigingen. Deze zijn in het draaiboek opgenomen en kunnen zo verstuurd worden. Daarna krijgt u een themakist thuisgestuurd. Hierin zitten verschillende attributen om het feest tot een succes te maken. Denk daarbij aan mooie versiering voor uw huis of tuin; helemaal in prinsessenstijl. Op de dag zelf gaan de kinderen aan de slag met spelletjes. Ook dit staat allemaal beschreven in het draaiboek. Laat de kinderen bijvoorbeeld hun eigen kroon maken, organiseer een stokpaardenrace of laat ze de schat vinden tijdens de prinsessenspeurtocht. Alleen het eten en drinken dient u zelf te regelen. Geen zorgen, want in de themakist van Ziezow zit stijlvol servies waardoor de kinderen als echte prinsessen kunnen eten en drinken.

Reserveer online of neem contact op

Wilt u een prinsessenfeestje organiseren via Ziezow? Reserveer dan online via het reserveringssysteem of neem contact op. Heeft u nog vragen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem ook dan contact met hen op. Na de bevestiging van de boeking ontvangt u het draaiboek en de themakist. Zo kunt u starten met de voorbereidingen. Wanneer u in de omgeving woont, kunt u de kist ook zelf op komen halen.

https://www.ziezow.nl

Over

You may also like...

Reacties gesloten.