Erikvenneman
Eten en drinken

Restaurant met veel mogelijkheden in Lathum

Wanneer u aan een restaurant denkt dan zult u in eerste instantie natuurlijk denken aan lekker eten. Volkomen terecht want dit is ook wat de meeste restaurants zijn en doen, zorgen dat hun gasten op een heerlijke en ontspannen plek kunnen genieten van een heerlijk diner. Maar wanneer je restaurant op een fantastische plek ligt waar ook nog eens meer mogelijk is dan alleen het diner is er ook natuurlijk veel meer te organiseren. Restaurant de Kommensaal in Lathum is zo een restaurant waar dit mogelijk is. En zoals ze zich ook presenteren als “Huiskamer van de Liemers” een echte aanrader voor wie er nog niet geweest is.

De mogelijkheden bij de Kommensaal

Naast een fantastisch restaurant met een goede kaart is de Kommensaal vooral een prachtige oude boerderij met veel mogelijkheden voor grotere groepen. Vanwege de mooie ligging aan de rand van een natuurpark met veel recreatiemogelijkheden als zeilen, zonnen en fietsen is het ook een populaire bestemming voor vele vakantiegangers. In de zomer kun je dan ook heerlijk buiten op het enorme terras zitten. Maar wanneer u bijvoorbeeld een feest wilt organiseren of wellicht naar een mooie trouwlocatie op zoek bent dan is de kommensaal zeker ook de moeite waard om te bezoeken.

Maar ook voor bedrijven

Jazeker als bedrijf weleens gedacht aan een mooie locatie om een bedrijfsfeest te organiseren? Of wellicht een formele bijeenkomst als seminar of klanten dag? Welnu dit kan prima bij de Kommensaal vanwege de verschillende zalen die hiervoor beschikbaar zijn. Ook kunt u hier een vergadering houden of wellicht zelfs een teambuilding bijeenkomst houden met een actieve invulling in het aangrenzende recreatiegebied. Een dagje zeilen met uw personeel bij de Kommensaal is dit allemaal mogelijk. Overigens is alles tot in de puntjes geregeld en kunt u genieten van heerlijke gerechten uit de keuken die alleen met lokale streekproducten werkt.