Erikvenneman
Eten en drinken

Een unieke trouwlocatie in Duiven

Wanneer je op zoek bent naar een trouwlocatie in het Liemerse Duiven dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij Welling. Bij Welling Duiven is een Grand Café & Restaurant met een VIP ruimte. Vanwege de centrale ligging in het centrum van Duiven goed bereikbaar en bovendien met voldoende parkeerruimte voor uw gasten. Uniek is de trouwlocatie zeker aangezien deze als officiële plek mag worden gebruikt om het huwelijk te voltrekken. Ook kunt u hier uw gasten comfortabel ontvangen die op uw trouwdag vervolgens van de gehele accommodatie gebruik kunnen maken. Wij kunnen in samenspraak met uw wensen alles regelen om er een onvergetelijke trouwdag van te maken voor u en uw gasten.

De faciliteiten van onze accommodatie

Wanneer u aan trouwen denkt dan zult u zeker ook denken aan het bruiloftsfeest. Wij weten als geen ander in Duiven hoe u een gezellig bruiloftsfeest kunt geven. Een ontvangst met champagne, heerlijke hapjes geserveerd van uit onze keuken en livemuziek tijdens het feest. Maar wilt u een walk-in diner dan kan dit in ons restaurant en gezellig napraten en borrelen kan ook in ons Grand Café. Ook kunt u onze VIP ruimte huren waar u ongestoord met uw gezelschap kunt feesten tot in de late uurtjes. Buiten is ons terras tot uw beschikking voor mooie zomerse dagen.

Begeleiding van uw bruiloft

Natuurlijk is het niet de eerste keer dat wij een bruiloftsfeest begeleiden. Onze medewerkers kunnen uw evenement met praktische aanbevelingen begeleiden. Wilt u een fotograaf op locatie of een bruidstaart laten maken, wij verzorgen het voor u. Ook wanneer u op een andere locatie de huwelijksvoltrekking wilt laten plaatsvinden is dit mogelijk. Zelfs wanneer u thuis uw feest wilt geven zorgen wij voor het eten en de drank die door ons personeel voor u geserveerd kan worden. Kortom wij helpen u graag bij een geschikte trouwlocatie.