Op zoek naar een pannenkoekenhuis in de buurt van Katwijk?

Vraagt u zich af of er een goed pannenkoekenhuis in de buurt van Katwijk te vinden is? Iedereen heeft zo zijn eigen wensen als het gaat om restaurants. De één waardeert het als een restaurant ook vermaak voor kinderen heeft. De wat oudere medemens zou het fijn vinden als er een arrangement is speciaal voor senioren. En zo hebben we allemaal onze voorkeuren als het gaat om een (pannenkoeken)restaurant.

Als u specifiek zin heeft in pannenkoeken of in een pannenkoekenhuis een speciale gelegenheid wilt vieren, heeft u in de omgeving Katwijk diverse opties. Gelet op de recensies van gasten is er één pannenkoekenhuis in de buurt dat bijzonder geliefd is: De Beslagkom. Is dit pannenkoekenhuis in de buurt ook daadwerkelijk de moeite waard?

Waarom dit restaurant het beste pannenkoekenhuis in de buurt is

Ten eerste is De Beslagkom divers. U kunt hier op verschillende momenten terecht, wat de reden ook is. Heeft u zin in een lunch? Heeft u iets te vieren? Wilt u een speciale gelegenheid memoreren met een grote groep van 25 man? Of heeft u simpelweg zin in een smaakvolle pannenkoek? Welke reden u ook heeft, u kunt altijd terecht bij De Beslagkom. Er is voor ieder wat wils.

Het restaurant is gerenommeerd vanwege zijn smaakvolle pannenkoeken. Deze pannenkoeken worden op ambachtelijke wijze bereid, en dat proeft u terug. Bovendien is het aanbod zeer divers, van zoete tot aan hartige pannenkoeken. Zin in iets anders? Ook dat is mogelijk. Op de kaart vindt u tevens diverse vlees- en grillgerechten.

Ook een leuke locatie voor kinderen

Bij De Beslagkom kunt u kiezen uit diverse arrangementen, veelal gericht op grote groepen. Ook kinderfeestjes behoren tot de mogelijkheden. Wat zullen de kleintjes smullen! Bovendien is er een groot speelparadijs aanwezig in dit restaurant. Ook hier zullen de kinderen veel plezier aan beleven. Dit is tevens een aanwinst als u met een grote groep bij het restaurant gaat eten, waarbij een aantal kinderen aanwezig zijn. Zo blijven ze zoet!

Over

You may also like...

Reacties gesloten.