Erikvenneman
Hobby en vrije tijd

Munten uit uw verzameling verkopen doet u bij deze ervaren kenner

Wanneer u graag munten uit allerlei landen en perioden verzamelt en bijvoorbeeld graag dubbele exemplaren wilt verkopen, is Insulinde Postzegel- en Munthandel de ideale plek om uw verzameling te verversen. Deze organisatie is zeer ervaren op het gebied van filatelie en numismatiek, want sinds 1927 zijn zij al actief op dit gebied. Om die reden kunnen zij u een prijsindicatie op maat geven wanneer u munten uit uw verzameling wilt verkopen. De specialisten die hier werkzaam zijn, hebben immers al honderden verschillende munten van verzamelaars in handen gehad. Zo rekent u op de beste prijs en haalt u ook nog een aantrekkelijk financieel voordeel uit uw hobby! Uiteraard kunt u bij Insulinde Postzegel- en Munthandel ook terecht voor de aankoop van bijzondere munten en andere kostbaarheden.

Gespecialiseerd in zowel inkoop als verkoop

Met een vestiging in Den Haag biedt deze handel al jarenlang de meest bijzondere kostbaarheden aan verzamelaars aan. Zowel de voorraad in de winkel als het online assortiment zijn zeer uitgebreid, waardoor u altijd wel een exemplaar vindt dat een mooie toevoeging aan uw verzameling zal zijn. Om iedereen te kunnen voorzien van bijzondere munten en andere kostbaarheden, biedt Insulinde Postzegel- en Munthandel in Den Haag ook de mogelijkheid om exemplaren uit uw verzameling te verkopen. Zo kunnen andere verzamelaars iedere keer weer opnieuw terecht bij deze handel om te kijken of er unieke kostbaarheden te vinden zijn die nog in hun verzameling ontbreken. Wanneer u besluit om uw speciale munten te verkopen, ontvangt u uiteraard een acceptabele prijs hiervoor. Zo haalt iedere partij voordeel uit deze munthandel.

Kom langs voor een gratis waardebepaling

Er bestaan natuurlijk ontelbaar veel soorten munten in de wereld, uit allerlei verschillende landen en periodes. De zeldzaamheid verschilt per munt dan ook enorm. De specialisten bij Insulinde Postzegel- en Munthandel weten dan ook goed wat de waarde is van de munten uit uw verzameling die u wilt verkopen. Afhankelijk van de marktwaarde krijgt u hier altijd een eerlijke prijs voor, of het nu gaat om gouden, platina, zilveren of andere soorten munten. De waardebepaling laat u hier gratis uitvoeren door de medewerkers van deze munthandel.

https://www.insulindedenhaag.nl/