Erikvenneman
Huishoudelijk

” Glossy Cleaning is al meer dan 15 jaar een begrip in de regio Njimegen. Daar zijn wij trots op”.

Welkom op deze gastblog. Ik, als jarenlange klant van Glossy Cleaning, zal deze gastblog voor u verzorgen.

In deze post neem ik u mee naar mijn bevindingen over schoonmaakbedrijf Glossy Cleaning uit Nijmegen. Hopelijk vindt u het een interessant artikel. Met vragen kunt u direct contact opnemen met Glossy Cleaning zelf. Ook kunt u ervoor kiezen om via onderstaande reacties, een vraag en/of opmerking te plaatsen.

De Aftrap: ”Wie is Glossy Cleaning?”

Glossy Cleaning is opgericht met veel passie door Miranda Helsper, specialist op schoonmaakgebied. Zij deelt het volgende mee: ”Ik ben erg trots op mijn schoonmaakbedrijf en wil het liefst klanten tevreden stellen met mijn facilitaire prestaties.” Glossy Cleaning zet zich volledig in om voor u het beste schoonmaakresultaat neer te zetten, waardoor het er voor u er weer spik en span uitziet. Hierop volgt een video ter introductie van het schoonmaakbedrijf Glossy Cleaning.

Glossy Cleaning betekent letterlijk ”Glanzend schoonmaken”. ”Wij zetten ons in om datgeen wat wij schoonmaken weer te laten glanzen.” 

 

Glossy Cleaning, het bedrijf dat u wilt als u naar een betrouwbaar en goed schoonmaakbedrijf in nijmegen op zoek bent.

Nu wat over de schoonmaakonderhoud en glasbewassing bij Glossy Cleaning.

Uit onderzoeken blijkt dat een schone omgeving bijdraagt aan een betere werksfeer en dat zie je terug in de productiviteit van uw medewerkers. Door meerdere schoonmaakbeurten zullen er minder stofdeeltjes en bacteriën in de lucht rondzweven. Dit komt de luchtkwaliteit ten goede en kan een positief effect hebben op het ziekteverzuim van uw organisatie. Ontvangt u veel gasten en/of klanten, dan is de schoonmaak van uw kantoorpand van groot belang. Uw kantoor is namelijk het visitekaartje van uw bedrijf.

Glossy Cleaning verzorgt al uw glasbewassing. Wij geven u graag advies over de juiste hoeveelheid van het onderhoud. Regelmatig schoonmaakonderhoud verlengt bovendien de levensduur van uw kozijnen en ramen.  Wij wassen uw ramen altijd streeploos schoon zonder dat er iets achterblijft.
Voor grotere hoogtes tot 15 meter maken onze glazenwassers gebruik van een telescopisch glasbewassingssysteem. Bij telescopische bewassing wordt gedemineraliseerd water (osmosewater) door een telescoopsteel omhoog gepompt. Ook het vuil tussen de richels en op uw kozijnen wordt weggespoeld, u kunt rekenen op een grondige schoonmaak. Na bewassing droogt het oppervlak volledig vlekkeloos op. Doordat er vanaf de grond kan worden gewerkt is dit niet alleen een stuk veiliger maar vaak voor u ook een stuk voordeliger, zo heb je bijvoorbeeld geen hoogwerker nodig.
Waar mogelijk wassen wij uw ramen gewoon met de hand. Hiervoor maken onze gekwalificeerde glazenwassers gebruik van professionele schoonmaakmiddelen voor een glanzend resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.glossycleaning.nl/schoonmaakbedrijf-nijmegen