Erikvenneman
Image default
Huishoudelijk

Gevelverlichting

De feestdagen staan om de hoek, en dus is het tijd om de gevel mooi te verlichten met kerstverlichting. Er zijn erg veel verschillende soorten verlichting, die je aan de gevel kunt ophangen. Denk dan aan guirlandes, ijspegelverlichting, lichtgordijnen, netverlichting etc. Gevelverlichting brengt een en al gezelligheid in huis en is dit jaar dus niet te ontbreken bij jou! Lees direct meer over deze producten:

Guirlandes aan de gevel

Zoals eerder al kort vermeld zijn guirlandes ook geschikt om aan de gevel op te hangen. Zo kan je guirlandes inclusief lampjes en kerstversiering kopen, maar ook exclusief. Het is net waar je van houdt en wat jouw voorkeur heeft. Guirlandes zijn erg makkelijk in gebruik en erg makkelijk te combineren met andere soort kerstverlichting en/of kerstversieringen. 

IJspegelverlichting aan de gevel

IJspegelverlichting is de perfecte gevelverlichting. IJspegelverlichting, is verlichting (zoals de naam het al weggeeft) in de vorm van ijspegels. Dit geeft dus een mooi ‘’vallend’’ effect naar beneden. Wanneer je ijspegelverlichting aan de gevel plaats, word de gevel mooi en sierlijk verlicht. IJspegelverlichting is vaak beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Zo is er voor ieder wat wils. 

Lichtgordijnen aan de gevel

Ook lichtgordijn verlichting is meer dan geschikt voor aan de gevel. Lichtgordijnen is bij de meeste winkels en/of online webshops beschikbaar in meerdere lengtes. Zo kan je er zelf voor kiezen welke oppervlakte je wilt verlichten. Gaat het om een grote oppervlakte? Dan kan je lichtgordijnen ook aan elkaar koppelen. 

Netverlichting aan de gevel

Last but not least: Netverlichting. Bij netverlichting, denken de meeste mensen in eerste instantie aan verlichting die je aan een net of een schutting kan ophangen. Maar