Erikvenneman
Image default
Beauty en verzorging

Een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren nabij Arnhem voor een jonge uitstraling

Kijkt u weleens in de spiegel en vind u dat u er enigszins vermoeid uitziet? Dan kan een ooglidcorrectie u wellicht de uitkomst bieden. Een ooglidcorrectie is een veel voorkomende ingreep met groot effect. Wanneer u hangende oogleden heeft, kan dit zorgen voor een verouderde of vermoeide uitstraling. Door een bovenooglidcorrectie te laten uitvoeren, heeft u straks weer een frisse blik en een jonge uitstraling. De specialisten van Optimum Clinics in Oosterbeek, nabij Arnhem, hebben zeer veel ervaring met het uitvoeren van een bovenooglidcorrectie, maar ook met bijvoorbeeld het verwijderen van spataderen.

Wat u kunt verwachten van een bovenooglidcorrectie

Optimum Clinics in Oosterbeek is een zelfstandig behandelcentrum dat zich met hun behandelingen richt op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke zorg. Wanneer u kiest voor een bovenooglidcorrectie bij hen in omgeving Arnhem, verwijderen en herpositioneren zij het overtollig huid-, spier- en vetweefsel van de bovenste oogleden. Tijdens de ingreep, wordt er een incisie gemaakt. Deze is verborgen in de natuurlijke ooglidplooi waardoor uw oogleden gelift worden, zonder daar een opzichtig litteken aan over te houden. De totale behandeling van een bovenooglidcorrectie zal ongeveer zestig minuten duren en een week na de bovenooglidcorrectie, zien zij u graag weer even terug nabij Arnhem voor een wondcontrole.

Laat spataderen verwijderen

Naast een ooglidcorrectie is het ook mogelijk om spataderen te laten verwijderen door hen in Oosterbeek, nabij Arnhem. Zij zijn specialist in deze behandeling en gaan op professionele wijze aan de slag met hypermodern medische apparatuur. Zij stellen binnen één week een diagnose, om vervolgens een behandelingsplan voor te leggen. Binnen twee weken kan de endoveneuze laserprocedure vaak al beginnen. Optimum Clinics biedt de zorg aan tegen een scherper tarief in vergelijking met ziekenhuizen. Hierdoor bent u voor kleine behandelingen vaak goedkoper uit in hun kliniek! Wilt u graag spataderen laten verwijderen bij hen in Oosterbeek, vlak bij Arnhem? Plan dan vandaag nog een persoonlijk consult in!