Erikvenneman
Image default
Energie

Zonnepanelen Noord-Holland

Noord-Holland is een van de provincies die zich focust op duurzaamheid. Door deze focus worden er veel zonnepanelen geplaatst in bijvoorbeeld Amstelveen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de beurs van de bewoner. Verder bespaar je met zonnepanelen veel geld aan energiekosten en draag je bij aan een beter milieu. Dit is dus een win-win situatie.

Zonnekaart Amstelveen

Via de website van Zonnekaart kun je zien hoe geschikt jouw dak is voor zonnepanelen. De website geeft je ook een overzicht van de terugverdientijd en de opbrengst van jouw zonnepanelen. Deze besparingen zijn slechts schattingen en kunnen dus verschillen van de uiteindelijke besparing. Kortom, ben je aan het oriënteren over het plaatsen van zonnepanelen? Neem dan een kijkje op de website van Zonnekaart en kijk of jouw huis geschikt is en wat  kan gaan besparen door het aanschaffen van zonnepanelen.

Energie besparende lening

Je kunt voor het plaatsen van zonnepanelen een lening aanvragen voor een bedrag van maximaal € 25.000.-. De voorwaarden van deze lening zijn wel dat je maximaal 75% van het bedrag mag besteden aan zonnepanelen en de overige 25% dus moet besteden aan een andere isolatie maatregel. Je kunt deze lening afsluiten tegen een laag rentevast percentage van 1,4 tot maximaal 2,1%. Jouw terugbetaaltermijn omvat minimaal 84 tot maximaal 180 maanden.

Hierdoor kun je zelf zonnepanelen aanschaffen wanneer je niet over het benodigd kapitaal beschikt om dit te financieren. Meer informatie over deze lening kun je vinden op de website van energie besparende lening.

Geld verdienen met je zonnepanelen

Wek je meer stroom op dan je gebruikt? Dan kun je via de salderingsregeling hier geld mee verdienen. Je kan namelijk de stroom terug verkopen aan een energieleverancier en hierdoor een extraatje verdienen. Je krijgt per opgewekte kWh ongeveer 7,00 cent van je energieleverancier. De salderingsregeling wordt per 2023 langzaamaan afgebouwd. Daardoor is nu het meest gunstige moment om de investering te doen voor zonnepanelen.

Ben je nog op zoek naar een leverancier van zonnepanelen in Amstelveen? Kijk dan eens bij NL-Zonnepanelen, zij bieden verschillende soorten zonnepanelen aan tegen verschillende prijzen. Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om de zonnepanelen te laten installeren door de zonnepanelen installateurs in Amstelveen van NL-Zonnepanelen.

 

https://nl-zonnepanelen.nl/zonnepanelen-amstelveen/