Erikvenneman
Image default
Auto's en Motoren

Jouw oude auto makkelijk aan Auto Inkoop Den Bosch

Heb je genoeg van jouw auto die niet meer goed werkt? Ben je het zat om elke keer weer naar de monteur te moeten stappen, omdat er altijd weer iets aan de auto gerepareerd moet worden? Het is dan tijd om de auto weg te doen en een nieuwe aan te schaffen. Maar wat doe je dan met de schadeauto? Deze kan je toch niet zomaar voor de deur laten staan? Met behulp van Auto Inkoop Den Bosch kun je dit gemakkelijk oplossen. Wij kopen namelijk auto in die niet meer al te best zijn. Zo kun je jouw schadeauto of jouw sloopauto makkelijk aan ons kwijt, zonder dat jij hiervoor de deur uit hoeft te gaan of meerdere onbekenden aan huis hoeft te ontvangen die niet 100% de auto zullen kopen. Ook zal je zeker een goede vergoeding ontvangen voor het wegdoen van jouw auto.

Binnen no time van jouw auto af

Op autoinkoopbv.nl vindt je alle informatie die nodig is om aan dit proces te beginnen. Dit is een heel simpel en kort proces waarbij je binnen no time van jouw auto af bent. Zo gaan wij een waardebepaling uitvoeren nadat jij jouw auto bij ons hebt aangemeld. Om het moment dat wij jou een aanbod doen en jij hiermee akkoord gaat, dan zullen wij de auto ophalen. De ophaaldag is iets dat jij zelf bepaalt. Zo heb je nooit een moment waar je thuis moet zitten en het jou niet goed uitkomt. Onze chauffeurs werken elke dag en zijn daarom ook instaat om binnen 24 uur nadat jij jouw auto hebt aangemeld, deze ook bij jouw thuis op te halen. Je ontvangt de vergoeding waarmee jij akkoord bent gegaan dan ook contant tijdens de overdracht van de auto. Naast jouw vergoeding krijg je meteen een vrijwaringsbrief van onze chauffeur mee.

Kopen wij jouw type auto ook in?

Wij kopen erg veel auto’s in. Hierbij hebben wij niet veel eisen. De enige eis die wij stellen is dat de auto van het jaar 2000 of later moet zijn. Verder ben je vrij in het aanmelden van elk type auto, ongeacht het merk. Het maakt dus ook niet uit of het gaat om een bedrijfsauto of een particuliere auto. Meld jouw auto vandaag nog bij ons aan, om een realistische vergoeding te ontvangen.