Erikvenneman
Image default
Dienstverlening

Wat kost het om een monument te laten restaureren?

Bezit je een monument en verkeert dit in verval? Dan is het hoog tijd daar iets aan te doen. Het is tijd om je monument te restaureren. Sommige mensen zien er flink tegenop om iets grondigs als het herstellen van een monument te ondernemen. Het kan een hele kluif zijn als je het zelf moet doet, maar gelukkig sta je er niet alleen voor: je kunt een professional als Bouwbedrijf Quant inhuren om je monument te restaureren. Voorkom dat je project uit de klauwen loopt en je met je haar in je handen zit: schakel deze professionals in. Het bouwbedrijf is actief in heel Zeeland. De werkplaats bevindt zich in Zierikzee, dit is de uitvalsbasis van waaruit verschillende projecten worden aangenomen. Met het juiste partnerschap wordt een monument restaureren makkelijker dan je ooit hebt durven dromen. Wacht dus niet langer!

Een ‘strijdplan’ opstellen in Zeeland en omgeving

Het is noodzakelijk eerst een strijdplan op te stellen voordat er met restaureren zelf begonnen kan worden. Er dient een onderzoek plaats te vinden naar de huidige staat van het gebouw. Aan de hand van het onderzoek wordt bepaald hoe het monument het beste te restaureren. Bouwbedrijf Quant in Zierikzee is een typisch familiebedrijf. Tegelijkertijd is het een bedrijf zoals geen enkel andere: het bestaat al sinds 1919 en wordt geheel naar eigen inzicht bestuurd. Dat heeft ruim 100 jaar aan successen opgeleverd. Het bedrijf gebruikt een bewezen effectieve methode in het restaureren van monumenten. Ieder project begint met een passend plan van aanpak, van waaruit verder kan worden gedacht. De fysieke inspanning is dan vaak zo gepiept.

Vakkundige opzet kiezen

De bovenstaande professional levert de beste kwaliteit voor de beste prijzen. Als klant krijg je vriendelijke, oprechte service – geen strategisch verkooppraatje, maar uitsluitend eerlijk advies. Bij het bouwbedrijf kun je naast je monument restaureren ook uitstekend terecht voor nieuwbouw en renovaties. Voor al het onderhoud aan woningen ben je van harte welkom.

https://www.bouwbedrijfquant.nl/