Erikvenneman
Image default
Industrie

Wat kan een professioneel metaalbedrijf voor u betekenen?

Als u een metaalbedrijf zoekt dat metaal voor u kan bewerken, waar moet u dan zoeken? Welk Nederlands bedrijf levert het beste precisie plaatwerk? Er zijn verschillende grote spelers actief. Eén van die grote spelers, met maar liefst 45 jaar ervaring, is BOZ Group: een bedrijf dat gevestigd is in Bergen op Zoom. Dit metaalbedrijf spant zich tot het uiterste in om maatwerk te leven. Alle processen die met ontwikkeling en engineering samenhangen, worden hier beheerst. Ook voor plaatbewerking kunt u bij dit ervaren metaalbedrijf terecht. Wilt u bijvoorbeeld staal laten poedercoaten of juist laten lassen? Dan is dat geen enkel probleem. Alles voor assemblage en de behuizingen van machines vindt u hier ook. Het bedrijf blijft innoveren en zichzelf herontdekken: rond de globe staat het bekend om zijn puike kwaliteitswerk en uitstekende service. U kunt bij dit metaalbedrijf bovendien altijd rekenen op eerlijk advies.

De wens van de klant

Bij metaalbedrijf BOZ Group is de wens van de klant het allerbelangrijkste. In overleg met de klant wordt een gestructureerd plan van aanpak gesmeed. Ook wordt er vastgesteld in welke maat uw ambities technisch haalbaar zijn. Op basis van de aanwijzingen wordt nauwkeurig en ijverig aan zero-defect-producten gewerkt. Zaken als opschaling, kwaliteitsverbetering en natuurlijk automatisering spelen hierin een centrale rol. Het vergroten van de efficiency is een ideale manier om kosten te drukken en sneller resultaat kunnen leveren. Daarbij speelt flexibiliteit een grote rol. Overleg tussen de klant en het metaalbedrijf vindt voorafgaand altijd plaats.

Al jaren aan de top

Het metaalbedrijf is, zoals gezegd, al meer dan 45 jaar actief. In die tijd heeft het allerminst geschroomd door te ontwikkelen. Die innovaties hebben eraan bijgedragen dat voor iedere klant een prachtproduct opgeleverd kan worden op het gebied van engineering, coating, plaatbewerking of assemblage. Ook voor assemblage en specifieke omkastingen zit u hier goed. Ontdek alle mogelijkheden van dit bedrijf door een kijkje te nemen op de website!

https://bozgroup.nl/