Erikvenneman
Image default
Auto's en Motoren

Theoriecursus en examen inéén doen? Bij Gelijk Geslaagd kan het!

Op gelijkgeslaagd.com kun je je nu direct opgeven voor een theoriecursus Gouda, Den Haag of Rotterdam / Barendrecht. Je kunt een auto, motor of scooter theorie cursus en examen inéén doen. De training voor auto en motor duurt 1 dag, bij scooter zijn het 2 dagen.

Scooter theorie cursussen

We zoomen allereerst even in op de cursus scooter theorie Rijswijk,Den Bosch, Leiden et cetera. Dus aankomende scooterrijders opgelet! Jongens en meiden van 15,5 jaar en ouder kunnen zich inschrijven. Je hoeft geen boeken te kopen. Van te voren studeren is ook niet nodig. Belangrijk om te weten is dat jongeren met leerstress, examenvrees of ADHD veel baat blijken te hebben bij de cursus. De actuele prijs is € 126 in totaal: € 89 voor de opleiding en € 37 voor het examen. Een heerlijke lunch krijg je erbij. De meesten van jullie zijn druk met school en eventueel een bijbaan. Dit is de reden dat de training zo compact is opgezet. De eerste lesdag valt altijd op zondag en duurt van 12.00 tot 18.00 uur. Belangrijke verkeersregels, de betekenis van borden en kennis over de scooter: het wordt allemaal behandeld. De dag erna, maandag, wordt alles wat je zondag hebt geleerd nog een keer herhaald. Dit gebeurt tussen 07.00 en 09.00. Inderdaad vroeg, maar voor het goede doel: je scooter theorie! Op diezelfde maandag vindt het theorie-examen plaats bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Onthoud dat je je identiteitsbewijs meeneemt naar het CBR. Heb je ‘t niet bij je dan kun je simpelweg geen examen doen. Er zijn lockers om je tas en andere persoonlijke spullen op te bergen; je mag niks meenemen naar het examenlokaal. Het scooterexamen duurt een halfuur. Je hoort direct of je geslaagd bent.

Theorietrainingen op diverse locaties en dagen

Om de theorietraining auto te doen moet je 16 zijn en bij motor 17. De eendaagse cursussen vinden op allerlei dagen plaats. De opzet is verder min of meer hetzelfde als bij scooter. Nog een aanvulling die zowel voor auto, motor als scooter geldt: je krijgt de kans om met datgene wat je hebt geleerd te oefenen. Dat doe je door echte examenvragen te maken van andere jaren. Super handig, dan wen je ook alvast aan de manier van vragen stellen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/