Erikvenneman
Image default
Bedrijven

Prestige veranda cube | Een veranda met luxe en robuuste uitstraling

Prestige veranda voor meer woongenot

Veranda Prestige  is een terrasoverkapping die uw buitenruimte omzet in een leefruimte waar meer mogelijk is. Meer comfort en ruimte bieden u de meeste flexibiliteit. De Veranda Prestige is een Hoogwaardig ontwerp met een strakke en sfeervolle uitstraling. Een trendy veranda in twee opvallende tinten met veel natuurlijk licht voor maximaal comfort. De creatieve structuur en ultramoderne componenten van dit onderscheidende brede scala aan toepassingen onderscheiden het. Ze worden geproduceerd met behulp van hoogwaardig recyclebaar aluminium dat milieuvriendelijk is. Veranda’s gevestigde ontwerp is onderhoudsarm en heeft een zeer lange levensduur.

Strak & Mooi

De Prestige Veranda onderscheidt zich door zijn ultramoderne en unieke design. Omdat er geen duidelijke dakhelling is, biedt dit model een kubistische en stijlvolle uitstraling. Problematisch is het vanwege de extra brede staanders en goot (25×20 cm). Omdat alle lijnen recht en vlak zijn, wordt de constructie altijd op twee staanders op een vlakke wand geïnstalleerd, is voorzien van gelaagd veiligheidsglas en is zeer eenvoudig aan te bieden met een voor-, zijwand- of glazen schuifwand en/of zonwering.

Hoogwaardig

De Prestige veranda is samengesteld uit aluminium en heeft een robuuste goot en pilaren. Deze zijn bijzonder sterk, waardoor de veranda op twee staanders tot 7 meter breed kan staan wanneer deze aan het huis zijn bevestigd. Door de twee staanders en glazen daken biedt de Prestige een uitstekend uitzicht. De Prestige veranda heeft standaard een transparant glazen dak en is verkrijgbaar in twee kleuren (crème en antraciet). Heeft u liever een ander RAL kleur die beter aansluit bij uw woning? We kunnen de veranda’s in elke gewenste kleur laten poeder coaten.

Maatwerk

Verandasol analyseert altijd uw project en levert uw veranda op de exacte afmetingen die u kiest. Uiteraard gaan wij professioneel om met de aanleg van uw dak of tuinruimte.

10 Jaar garantie

De Prestige wordt ondersteund door een 10-jarige kwaliteitsgarantie van Verandasol, dus extra zekerheid gegarandeerd!

 

Waarom een Verandasol Prestige veranda?

  • Hoogwaardig ontwerp dat strak en aantrekkelijk is.
  • Natuurlijke verlichting voor maximaal comfort
  • Onderhoudsarm en extreem lange levensduur
  • Innovatief ontwerp en geavanceerde technologie
  • Geproduceerd met hoogwaardig aluminium dat milieuvriendelijk is.
  • Veel extra opties mogelijk.

 

https://verandasol.nl/

Gerelateerde artikelen

Een veranda in Gelderland kopen

Een voordeurcamera kan wonderen verrichten

Werken in de zorg voor een hoger doel