Erikvenneman
Image default
Woning en Tuin

Een garage gietvloer laten leggen

Een gietvloer garage kan mooi en praktisch tegelijk zijn. Een van de vloeropties in het assortiment van Coatingvloer.nl is ideaal voor garages. Bij het ontwerpen van een garage is het altijd een goed idee om rekening te houden met de omgevingsomstandigheden waaraan de vloer kan worden blootgesteld: olie, chemicaliën of lekkende vloeistoffen. Als de ruimte die u met dit beton wilt bekleden een standaard betonnen vloer heeft, wordt deze niet beschermd door polyurethaan. Dat is bijvoorbeeld het geval bij garagevloeren. Naast deze beschermlaag is onze gegoten garagevloer bestand tegen hoge belastingen en slijtvast.

Voordelen en kenmerken van een gietvloer garage

Wanneer een garagevloer geleverd wordt, is deze vaak in beton of cement. Het is misschien nog niet af en kan veel stof afgeven. Garages hebben de neiging om veel vloeistof op hun vloeren te krijgen. Ze kunnen olie, chemicaliën of zelfs gewoon water zijn. Gelukkig kan een rubberen garagevloer dit helpen voorkomen. Een rubberen vloer heeft een waterafstotend oppervlak waardoor gemorst materiaal wordt afgestoten en de kans op roest of corrosie wordt verkleind. Het is ook veel gemakkelijker schoon te maken omdat vuil gewoon niet lijkt te plakken!

Sterke en duurzame Gietvloer garage

Garages kunnen rommelig worden met overal zware ladingen, machines en gereedschappen. Daarom is onze garagevloer duurzaam en bestand tegen het gewicht van auto’s en andere zware voorwerpen. Mensen die in garages werken, moeten ook een garagevloer overwegen die er goed uitziet. Onze gegoten epoxy-afwerking zal niet misstaan tussen andere dingen die erin zitten. Hierdoor gaat uw garagevloer lang mee en is hij bestand tegen per ongeluk morsen en vallen.

Gietvloer garage in allerlei soorten

Garagevloeren zijn er in alle soorten en maten, zodat u naadloos een coating kunt vinden die past bij uw behoeften en past bij de specifieke kenmerken van uw project. Van commerciële toepassingen tot residentiële garages, u kunt niet fout gaan als het gaat om onze ongeëvenaarde verscheidenheid aan kleuren en patronen.

Nog iets om over na te denken is het uiterlijk. We kunnen schrijven op een manier die aansluit bij uw specifieke behoeften. Nogmaals, veiligheid moet ook worden overwogen. Er zijn hier altijd veel mensen in de buurt, of het werkgebied is druk. Als vocht of vloeistoffen veel voorkomen in uw garage, dan is een antislip toplaag ideaal voor de gietvloer.

Epoxyhard

Deze gietvloer mal is gemaakt van 100% epoxyhars. Het is sterk, vochtbestendig en kan veel stoten aan, waardoor het perfect is voor garages, fabrieken en magazijnen. Een ander voordeel van een garagevloer van epoxyhars is dat ze in veel kleuren verkrijgbaar zijn. Dus als je je garage echt wilt personaliseren, overweeg dan om de EP-cast te gebruiken. Deze vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Een vloercoating

Coatings voor garagevloeren werken iets anders dan epoxyvloeren. Deze garagevloercoating is geheel gemaakt van epoxyhars en wordt door ons aangebracht op een reeds bestaande vloer. Het renoveren van uw garagevloer kan een flinke klus zijn. We raden een garagevloercoating aan als een uitstekende en snelle manier om de nieuwe look te krijgen die u wenst. Met onze garagevloercoating vergeet u gemakkelijk dat er onder al die betonverf ooit een oude en groezelige garagevloer lag. Ze zijn er ook in verschillende kleuren; dus je vindt gegarandeerd. Overweegt u uw vloer te schilderen? Kies voor een tussenoptie zoals een transparante coating om de kleur te behouden en je vloer veel langer mee te laten gaan. Onze EP-garagevloercoating zorgt ervoor dat uw huidige oplossing jarenlang meegaat.

Een troffelvloer

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende soorten epoxyvloeren die wij produceren. U kunt bijvoorbeeld een slijtvaste huisvloer vinden en deze zal meestal een mengsel van epoxy en grind bevatten. Een troffelvloer zou geschikt zijn in fabriekshallen vanwege het enorme draagvermogen en de weerstand tegen vocht. De troffelafwerking kan zoveel gewicht dragen, wat geweldig is voor garages. Het is een populaire keuze vanwege hoe duurzaam het is en lang meegaat. Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer, dan is dit onze beste garagevloer om dat mee te doen. Het kost misschien meer dan andere vloeroplossingen, maar het doet echt geweldig werk. Daarnaast heeft u een scala aan kleurmogelijkheden en kan uw bedrijfslogo permanent op de vloer worden gedrukt, zodat u er in uw nieuwste auto overheen kunt rijden.

Polyurea

Dit type garagevloer gebruikt een ander materiaal dan de rest. Alle vorige garagevloeren waren gemaakt van epoxy, maar deze nieuwe zijn gemaakt van polyureumhars. Als je binnenkort een nieuwe garagevloer nodig hebt, maar niet van plan bent om uitgebreid aan je garage te werken, is polyurea de beste optie. Het is vloeistofdicht en perfect voor diegenen die zo snel en gemakkelijk mogelijk weer aan de slag willen. U kunt dit materiaal in slechts 2 uur laten uitharden.

Gerelateerde artikelen

Keuken in een tiny houses – Wat is er te overwegen?

Hoe maak je een stoel?

Jezelf buitengesloten? Bel Spoedservice Quickbleu