Erikvenneman
Image default
Dienstverlening

Stichting Corona onderzoek initiatief wat is dat?

Legal advocaten is een advocaten bureau uit Eindhoven die het initiatief zijn begonnen genaamd Stichting Corona Onderzoek. Het SCO initiatief heeft jarenlange en diepe juridische kennis. Met deze juridische kennis willen ze graag de maatschappij helpen door hun steentje bij te dragen bij het Corona debat. In deze korte blog zal je het een en ander lezen over het Stichting Corona Onderzoek initiatief. Lees dus snel verder!

Wat is het doel van Stichting Corona Onderzoek?

Er zijn veel mensen de dupe geworden van alle maatregelen die onze overheid het laatste jaar heeft opgelegd omtrent Corona. Om deze reden wil Stichting Corona Onderzoek op hun beurt een steentje bij dagen bij het juridische helpen van al deze gedupeerde mensen. Voorbeelden van deze gedupeerde mensen zijn ondernemers die de deur niet mogen openen en daardoor bijna failliet gaan, werknemers die door hun werkgever verplicht gevaccineerd moeten worden en bezorgde ouders die hun kinderen onnodig moeten testen met een test die niet het werkelijke beeld laat zien. Stichting Corona Onderzoek wil met al hun juridische middelen deze mensen bijstaan en onze tanden laten zien. Er veranderd alleen iets als een stevige actie voeren en dit doen we alleen samen!

Waarom dit initiatief van stichting Corona onderzoek?

Stichting Corona Onderzoek is als sinds maart 2020 nauwlettend de maatregelen goed in de gaten aan het houden. Stichting Corona Onderzoek heeft connecties met journalisten, dokteren, professoren en Kamerleden. Door honderden uren diepgaande en analytische onderzoek te doen kan SCO fictie van feit onderscheiden. Het SCO initiatief doet voor allerlei gedupeerde belanghebbende juridische trajecten voeren om deze mensen te helpen.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/