Erikvenneman
Image default
Bedrijven

Instagram blijft een populair social media platform

Dit platform blijft heel erg populair onder jongeren, maar ook ouderen. Dat is goed te zien aan het aantal accounts op dit platform en de hoeveelheid advertenties die je hier tegenkomt. Dit alles zorgt ervoor dat veel bedrijven actief blijven op dit platform en hier maximaal profiteren van de populariteit van het platform. Kortom, Instagram gaat nog lang niet weg en zal nog een lange tijd relevant blijven.

Opkomst van spam berichten in Instagram

Instagram groeit nog steeds maar wel minder hard dan eerst. Dat heeft met twee dingen te maken. Ten eerste de content, die is namelijk erg verandert sinds de introductie van het platform. Door de jaren heen heeft dit ervoor gezorgd dat meer mensen hun content gingen aanpassen en daardoor Instagram op een heel andere manier gebruikte. Je ziet dit goed bij Influencers terug die steeds meer reclame maken voor louche of gevaarlijke producten. Dit heeft veel gevolgen en dan vooral voor de volgers van het account zelf. Aan de andere kant de vele spam berichten die onder foto’s met veel engagement worden geplaatst. Dit zijn meestal pornografisch getinte berichten en niet iedereen zit hierop te wachten.

Influencer worden op Instagram?

Is het nog wel slim om op dit moment een influencer op Instagram te worden? Hoewel er een aantal mindere factoren op dit moment de groei van Instagram tegenhouden, is het over het algemeen nog steeds lucratief om Influencer op instagram te worden. Er zijn nog steeds talloze bedrijven actief die zich bezig houden met het promoten van hun producten via andere influencers.

Instagram volgers kopen of krijgen?

Moet je de volgers kopen of krijgen? Krijgen kan lang duren en lang niet iedereen heeft daar het geduld voor. Bovendien moet je al met iets origineels komen om kans te maken op meer volgers. Instagram volgers kopen daarentegen, is een simpel en effectief proces om meer volgers te krijgen. Het nadeel is dat dit niet altijd goede volgers zijn en je al snel weer zullen ontvolgen. Bovendien is het af te raden om veel volgers te gelijkertijd te kopen , omdat Instagram dit al snel door heeft en je hiervoor kan bannen. Koop je volgers? Koop dan niet te veel in een keer en verdeel het over meerdere dagen.