Erikvenneman
Image default
Cadeau

Organiseer vandaag nog een uniek graffiti kinderfeestje

Voor jouw kind wil je het liefste ieder jaar een uniek feestje organiseren. Ieder jaar een nieuw thema, de aankleding eromheen klopt en er komt een moment dat je het even niet meer weet. De kinderen worden ook alsmaar ouder en een middagje schat zoeken wordt hierdoor ook kinderachtig. Je kunt dan voor de kinderen een graffiti kinderfeestje gaan organiseren. Aan de slag met de spuitbussen en de gemaakte creaties mee naar huis nemen zijn het ultieme resultaat voor iedere leeftijd. Bij Personal Artist zorgen we ervoor dat jouw kind nog jaren praat over zijn feestje.

 

Aan de slag met een eigen ontwerp

Het graffiti kinderfeestje graffitifun bestaat uit een workshop, waarin een complete ervaring wordt geboden omtrent graffiti. De kinderen krijgen hiervoor allemaal een eigen paneel, waarbij het ontwerp eerst op papier wordt gezet. Ook komt er een uitleg hoe alles in zijn werk gaat. Wanneer alles duidelijk is, gaan de kinderen aan de slag. De panelen worden aan het einde van de workshop afgewerkt, zodat ze gelijk klaar zijn om mee naar huis te nemen. De kinderen hebben hierdoor een tastbare herinnering, welke overal aan de muur zou kunnen worden gehangen. Daarbij kunnen ze ook nog hun creativiteit op een muur loslaten.

 

Langs de kunstwerken van anderen

Daarbij gaat het niet alleen om het spuiten van de graffiti, maar voornamelijk creatief bezig zijn. De kinderen hebben tijdens het graffiti kinderfeestje namelijk alle mogelijkheid om zonder na te denken aan de slag te gaan. Zowel op het paneel als op de muur mag vrijwel alles getekend worden. Daarna volgt nog een rondleiding, waarbij de kinderen langs de kunstwerken van artiesten worden geleid. Hier kunnen foto’s gemaakt worden van de kinderen bij de kunstwerken en ook tijdens de workshop kan het fototoestel erbij gepakt worden. 

 

Naar huis met een diploma op zak

Uiteraard blijft het niet onopgemerkt dat de workshop tijdens het graffiti kinderfeestje. Voor de jarige is er namelijk ook nog een cadeautje, welke uitgezocht mag worden uit de box. Voor alle kinderen wordt er een certificaat van deelname uitgereikt. De kinderen kunnen zo thuis niet alleen hun eigen kunstwerk laten zien, maar hebben ook nog een mooi diploma om trots te laten zien aan familie en vrienden. Tevens worden er tijdens de workshop nog hapjes en drankjes uitgedeeld, welke je zelf meeneemt of door de artiest laat bezorgen. Als ouder hoef je alleen nog maar voor de ondersteuning te zorgen.