Erikvenneman
Image default
Cadeau

Leuk voor de koude winter: een bedrukt fleece vest als cadeau

De winter staat weer voor de deur. Dat betekent opnieuw heerlijk gehuld gaan, in een warm fleece vest. Het zachte materiaal houdt niet alleen de kou tegen, maar is ook in een mum van tijd weer droog na het wassen.

Hoe leuk is het dan om een fleece vest te laten bedrukken. Hierbij kan je denken aan je initialen, een logo of een leuke print. Fleece vesten zijn trouwens niet alleen te bedrukken, maar ook te borduren.

Originele ideeën

Een fleece vest met een logo of print is niet alleen leuk voor jou, je kunt het ook aan iemand cadeau geven. Nog origineler is een huwelijksaanzoek op een fleece vest, of de aankondiging dat jij en je partner, papa en mama gaan worden.
Als jij en je broers fervent klussers zijn, dan is het natuurlijk hartstikke leuk om een aantal fleece vesten te laten bedrukken met de tekst: De klusbroeders (achternaam).

Als relatiegeschenk

Een bedrukt fleece vest cadeau doen als relatiegeschenk is natuurlijk helemaal origineel. Doe je er dan een begeleiden schrijven bij, met de tekst: Ook met (naam bedrijf) zit u er dit jaar warmpjes bij, dan zal je hoge ogen scoren. Niet alleen zullen de klanten het weten te waarderen, met een beetje geluk worden de fleece vesten ook goed gedragen en heb jij gratis reclame te pakken.

Fleece vest: een goede investering

Vanuit bedrijfsoogpunt is het laten bedrukken van een fleece vest sowieso een goede investering. Niet alleen zorgt een bedrukt of geborduurd fleece vest voor eenheid qua uitstraling, het vergroot ook de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Als jij je personeel naar klanten stuurt en de klanten zijn tevreden, dan zal de naam van jouw bedrijf niet alleen blijven hangen door het goede werk, maar ook door het bedrijfslogo op het fleece vest. De naam wordt duidelijk met trots door de medewerkers gedragen.

Voorbeeld: fleece vesten voor de kinderopvang

Om precies die reden worden er vooral in de kinderopvang en de zorg, veel logo’s en teksten bedrukt op fleece vesten. Een bijkomend voordeel van werkkleding, dat van borduursel of bedrukking is voorzien, is dat bij ziekte van een vast personeelslid, het bedrijf toch de vertrouwde uitstraling houdt. Vooral in de zorg en kinderopvang zijn mensen daar gevoelig voor. Een vast gezicht is een vast aanspreekpunt.

Dat is goed op te vangen door een invalmedewerker met hetzelfde logo rond te laten lopen. Zoiets straalt vertrouwen uit. Bij kinderopvang is het vaak zo, dat de naam van de organisatie te maken heeft met een leuke film, of een bekend tekenfilmfiguur. Als zo’n afbeelding dan prominent op een fleece vest staat afgebeeld, zullen kinderen dat prachtig vinden. Zo weten ze de juiste leidster ook snel terug te vinden als ze uit school worden opgehaald.

Bovenal is het laten bedrukken van een fleece vest heel erg leuk en persoonlijk. Probeer eens ‘out of the box’ te denken en laat een opvallend logo op je fleece vest drukken. De medewerkers van Hurricane helpen je hier graag bij. Of ga zelf op zoek naar de mogelijkheden!

Zie hieronder bijvoorbeeld waar je zo’n vest allemaal kan laten bedrukken:

Gerelateerde artikelen

Leuke cadeaus om te geven

De mooiste cadeaus speciaal voor kersverse moeders

We hebben een paar neurale netwerken getraind om de Rubik’s Cube op te lossen