De mooiste cadeaus speciaal voor kersverse moeders

Of het nu haar eerste keer Moederdag is, haar verjaardag of een kraamcadeau, nieuwe moeders zijn dol om betekenisvolle cadeaus te krijgen die te maken hebben met hun kinderen. Dat is natuurlijk niet gek, want ze zijn dol op die kleintjes en alles wat met ze te maken heeft heeft een speciale betekenis voor ze. Hier vind je een overzicht van de leukste cadeaus voor moeders. Doe er je voordeel mee.

Sieraden voor haar

Voor elke vrouw zijn sieraden een geweldig cadeau, maar moeders zijn nog blijer met mama sieraden. Deze speciale kettingen en armbanden hebben meestal een verwijzing naar hun kindje(s). Dat kan met een naam op een hanger die aan een kettinkje hangt, een geboortedatum op een zilveren plaatje of een geboortesteen armbandje. Maar ook armbanden met naam doen het supergoed bij deze mama’s. Hoe zou dat toch komen?

Alles met de naam of foto van de kinderen

De namen van de kinderen heeft ze samen met jou met zorg uitgezocht. Na veel wikken en wegen is dan eindelijk die hele speciale naam bekend en dan wil ze dat natuurlijk van de daken schreeuwen. En dichtbij zich dragen. Er zijn tegenwoordig zoveel gepersonaliseerde items waar je namen op kan laten zetten. Maar zoals hierboven beschreven zijn sieraden een hele goede tip.

Of iets met een foto van de kinderen erop. Dat kan een mooie foto voor aan de muur zijn, of een gebruiksvoorwerp. Je kan een speciale fotoshoot laten doen, al dan niet met mama erbij. En daar dan een prachtig album van laten maken.

Me time

Tijd voor haarzelf is er niet veel, dus even tijd voor een dagje in de spa, een kappersbehandeling, manicure of een beauty behandeling komt haar zeker uit. Misschien heeft ze liever een verwenpakket met lekker doucheschuim en cremes. Daar maak je haar wel blij mee. Als je in de loop van het jaar goed oplet, dan kan je hints opvatten van wat ze lekker vindt en dan juist dat luchtje of merk kopen als het daar tijd voor is. Gegarandeerd resultaat.

Iets lekkers

Mama houd wel van lekker eten en drinken. Neem haar eens een avondje uit en regel een oppas. Even ouderwets de stad in en na een heerlijke maaltijd nog een paar drankjes doen, net als vroeger. Dan hoeft ze zich even geen moeder te voelen en kan ze lekker genieten van je gezelschap. Wil je het wat dichter bij huis houden, dan kan je ook een fles van haar favoriete drankje kopen en lekker sushi bestellen of iets anders waar ze van houdt.

Samen een dagje weg met de kinderen

Omdat ze jullie kindjes misschien helemaal geen dag kan missen is een poosje samen weg ook een leuk idee. Naar een vakantiepark of gewoon een dagje uitwaaien op een leuke plek. Daar is echt niet veel voor nodig. De verrassing is misschien wel het leukste van allemaal. Als je alles vooraf regelt en misschien nog een lekkere picknickmand achter in de auto zet, dan kan haar mama dag niet meer stuk. Tips voor een dagje weg? Ga naar het strand, een stedentrip of een dagje shoppen, naar het bos, een pretpark of een weekendje in een vakantiepark. Ergens waar jullie nog nooit zijn geweest en waar het ook leuk is voor de kinderen.

Kortom, aandacht is alles als je iets leuks voor een moeder wil kopen of haar iets bijzonders wil geven. Van sieraden tot speciale dagjes uit: ze is met heel veel tevreden. En als je haar er meteen bij vertelt hoeveel je van haar houdt dan zit het wel goed.

Over

You may also like...

Reacties gesloten.