Erikvenneman
Image default
Cadeau

Leuke cadeaus om te geven

Als peetoom of -tante wil je natuurlijk het allerleukste cadeau van de verjaardag geven aan je petekind. Wij begrijpen maar al te goed dat dit een hele hoop stress met zich mee kan brengen. Want wat ga je nu geven aan een baby’tje van 1 jaar? Toch is er veel meer te geven dan je denkt, waar het kind vervolgens ook nog heel veel profijt uit kan halen. Wij vertellen je meer.

Een fiets voor een baby van 1 jaar?

Het klinkt misschien raar om een fiets aan een baby van 1 jaar te geven, maar dat is het absoluut niet. Er zijn zat winkels waar je een loopfiets in allerlei soorten en maten kunt kopen. Vaak zijn deze ook nog voorzien van meerdere wieltjes, waardoor het kind écht niet om kan vallen. Daarnaast is het voor het kind ook nog ontzettend goed voor de ontwikkeling. Hij of zij leert namelijk niet alleen om de loopbeweging onder de knie te krijgen, maar ook nog eens om balans te houden op een fiets. Zo creëer je een echte Tom Dumoulin in wording.

Andere leuke cadeaus

Liever niet de moeite doen voor een loopfiets, waar het kind misschien niets mee doet? Er zijn ook nog zat ander speelgoed waarmee je echt een goede indruk maakt. Denk bijvoorbeeld over een levensgrote knuffelbeer. Dat zal je petekind waarschijnlijk nooit vergeten. Opvallen zal het gegarandeerd. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om speelgoed te kiezen dat geluid kan maken. Kinderen vinden dat immers geweldig! Je (schoon-)broer of zus zal het echter iets minder leuk gaan vinden.

https://fietsie.nl/loopfiets-1-jaar/