Erikvenneman
Beauty en verzorging

Nooit meer scheren dankzij definitief ontharen in Tilburg

Heeft u last van ongewenste beharing en bent u het zat om dit steeds weg te moeten scheren? Dan kunt u zich definitief laten ontharen bij DermaVision in Tilburg, Noord-Brabant. Wanneer u dit doet, heeft u niet langer last van gevoeligheid na het scheren of vervelende ingegroeide haren. Bovendien bespaart u uzelf uiteindelijk veel geld, omdat u geen scheerproducten meer hoeft te kopen. Daarnaast is dit bedrijf een specialist waarbij enkel gediplomeerde en gekwalificeerde medewerkers werken. Zo weet u zeker dat het ontharen volgens de gezondheidsnormen gebeurd en dat u de juiste behandeling krijgt. Op die manier komt u zorgeloos van uw ongewenste beharing af.

Verschillende methoden van definitief ontharen

Er zijn verschillende manieren waarop u zich kunt laten ontharen bij DermaVision in Tilburg. Zo kunt u de haren weg laten halen met een soort laser. Het Intense Pulsed Light apparaat dat ze hiervoor gebruiken, geeft warmte af aan het pigment van de haren. Hierdoor wordt de verbinding verbroken tussen het haarzakje en het kleine bloedvat waar dit aan bevestigd is. Zo kunnen er op die plaats geen haren meer groeien en bent u definitief van uw ongewenste beharing af. Een andere optie is elektrische epilatie. Waar de Intense Pulsed Light behandeling op pigment werkt en slechts op een beperkt aantal haarkleuren gebruikt kan worden, kan iedere haarkleur met elektrische epilatie behandeld worden.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende intake

Bent u benieuwd welke manier van ontharen bij DermaVision in Tilburg, Noord-Brabant het best op uw wensen aansluit? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van het bedrijf om een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek te maken. Tijdens deze afspraak geeft u door op welke plaatsen u de ongewenste beharing wilt laten verwijderen. Vervolgens ontvangt u advies van de ontharingsmethode die hier het beste op aansluit. Wanneer dit naar tevredenheid is, kunt u uiteindelijk een afspraak maken voor de behandeling en de ongewenste beharing definitief laten verwijderen.

https://dermavision.nl/