Erikvenneman
Image default
Bedrijven

Leuke uitjes in Maastricht

Overweeg je in Maastricht te gaan wonen, maar weet je niet of er genoeg te doen is? Lees dan zo fijn verder en wees gerust. Maastricht heeft namelijk heel veel leuke bezienswaardigheden en er is meer dan genoeg te doen. Tijd dus voor wat meer over Maastricht.

Van musea tot aan de kroeg

Maastricht is heel diverse. Het telt diverse kroegjes, maar je kunt ook naar verschillende musea. Er is echt voor ieder wat. In deze stad verveel jij je geen moment. Er zijn ook diverse wandelroutes die je kunt afleggen, zo leer je de stad ook op een andere manier kennen.

Wat je echt niet mag missen is Maastricht Underground. Hier kom je in de grotten van de stad: grotten Zonneberg. Je kunt met een gids een tour doen. Zo ontdek je Maastricht ondergronds. Er is zelfs een steptocht mogelijk. Dat is nog eens een hele bijzondere rondleiding! Ook kun je Fort Sint Pieter bezoeken, daarmee krijg je wel een hele unieke kijk op de oorlogsgeschiedenis van deze stad.

Wat de stad verder zo bijzonder maakt, zijn de prachtige kerken. De Onze Lieve Vrouw Sterre der Zee Basiliek is een geweldig mooie basiliek, die je absoluut gezien moet hebben. Hier kun je genieten in stilte. Het blijft knap hoe men vroeger van zulke prachtige bouwwerken kon maken. Echt een bijzonder stuk vakmanschap, waar wij tegenwoordig gewoon nog van mogen genieten. Wat mooi dat dit soort gebouwen toch nog bestaan.

Los van het grote culturele en historische aanbod van deze fenomenale stad, is het ook gewoon een bijzonder gezellige stad. Met fijne terrasjes waar je graag wilt zijn. Heerlijk op een zonovergoten terras. Zie jij jezelf er al zitten?

Appartement huren in Maastricht

De smaak te pakken en wil je een appartement huren in Maastricht? Dat kan! Als je gaat googlen op ‘appartement huren Maastricht‘ dan vind je vast iets leuks dat geschikt is voor jou. Het fijne van een appartement huren in Maastricht is dat je zo ook optimaal van de stad kan genieten.

Als je dan eenmaal er bent, kun je heerlijk genieten van al dat moois dat Maastricht te bieden heeft.