Erikvenneman
Beauty en verzorging

Leuk werken in de Schoonheidssalon Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een nieuwe baan op het gebied van beauty en wellness? Denk dan aan werken in een  nieuwe Schoonheidssalon Alphen aan den Rijn. Deze schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn is uitgebreid en ze zijn op zoek naar nieuwe medewerkers. De schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn  is eigenlijk meer een schoonheidscentrum waar veel disciplines kunnen werken. Voor nu zijn ze op zoek naar een nagelstyliste.

Kom jij werken bij de schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn?

Vind jij het leuk om met mensen bezig te zijn? Heb je interesse in nagelverzorging? Wil je advies geven over hoe mensen mooie en gezonde handen kunt krijgen en mooie nagels en hoe je andere mensen daarover tips kunt geven? Dan is werken als nagelstyliste bij de schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn iets voor jou. Je hebt de opleiding nagelstyliste afgerond en je kunt een verzorgende behandeling voor handen, nagels en huid  geven. Ook kun je een pedicure, manicure geven. Daarnaast ben je vaardig in het geven van een huidanalyse en kun je producten en behandelingen aanbevelen aan jouw klanten.

Wat krijg je er voor terug?

De schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn is een grote schoonheidssalon en gespecialiseerd op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Ze hebben een groot aanbod aan diverse behandelingen en massages. Werken bij de schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn betekent dat elke dag anders is. De klanten variëren elke dag en ook elke behandeling is weer anders. Bij schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn is kennis van het vak ook van belang, daarom krijg je ook voldoende opleidingsmogelijkheden. Je werkt daarnaast in een groot team wat onderling goed kan samenwerken. Daarnaast biedt schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn goede primaire en secundaire voorwaarden. Wil je solliciteren op de vacature? Stuur je sollicitatie in via onze website. Wie weet kan jij dan gaan werken als nagelstyliste bij schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn