Erikvenneman
Eten en drinken

Kom langs in dit restaurant in Oostvoorne en geniet van een gezellig diner

Bent u toe aan wat gezelligheid en wilt u genieten van een overheerlijk diner met familie, vrienden of uw partner? Wat de gelegenheid ook is, in deze gezellige strandtent in Oostvoorne geniet u van de lekkerste gerechten en een gezellige locatie. Bistro de Landbouw is een restaurant dat u echt een bezocht moet hebben in het centrum van Oostvoorne. Of u nu gezellig een hapje wilt eten met vrienden of een geschikte plek zoekt voor een zakelijke lunch, het uitgebreide menu van deze strandtent in Oostvoorne zal nooit teleurstellen! U kunt in dit restaurant genieten van een uitgebreid diner maar ook genieten van diverse kleine gerechten voor de lunch of als u wat minder veel trek heeft. U bent altijd van harte welkom in dit restaurant!

Overheerlijk eten voor een zacht prijsje

Bistro de Landbouw is het perfecte restaurant in Oostvoorne als u zoekt naar een plek die net wat luxer en beter is dan een strandtent. De strandtent in Oostvoorne is ontzettend druk en bovendien zijn deze ruimtes vaak niet ontzettend gezellig ingericht. Ook is Bistro De Landbouw een perfecte plek om voordelig maar toch goed te eten. De gerechten op de kaart zijn vaak goedkoper dan die in een strandtent maar wel erg voordelig zodat u ontspannen kunt genieten van een gezellig diner in Oostvoorne. Zo is het mogelijk om van een driegangendiner te genieten voor maar € 20-,. Heeft u een speciale gebeurtenis die echt gevierd moet worden? Dan kunt u ook kiezen voor het vijfgangendiner voor € 32,50. Diner in stijl tegen een zacht prijsje bij dit restaurant in Oostvoorne.

Voor iedere smaak een perfect gerecht

Bij Bistro de Landbouw vindt u een perfect gerecht dat aansluit bij iedereens smaak. Zo heeft u keuze uit diverse overheerlijke recepten. Bent u een echte vleeseter? Dan is het sappige biefstuk echt iets voor u! Of kies voor een perfect klaargemaakte sliptong. Natuurlijk heeft u nog keuze uit veel meer gerechten waaronder spareribs, tonijn, verse pasta’s of de gerookte zalm. Waar u ook voor kiest, het zal u gegarandeerd lekker smaken!