Erikvenneman
Beauty en verzorging

Goede verzorging van de extension

 

Heb je net nieuwe extensions van lace front wigs laten plaatsen? Dan wil je graag dat de  en wil je je extensions van lace front wigs zo lang mogelijk dragen en goed verzorgen. Hoe kun je dan de extensions van lace front wigs het beste verzogen en mooi houden? Hieronder staan een aantal tips voor de beste verzorging van het haar.

Voordat je extensions van lace front wigs laat zetten.

Ga je extentions laten zetten? Dan is goede voorbereiding handig. Je haar moet, voor het plaatsen van de extensions van lace front wigs, goed gewassen zijn met een shampoo. Dus geen conditioner gebruiken maar alleen shampoo. Dit is goed voor de hechting van de extensions. Laat daar na de extensions inzetten door iemand die hier ervaring mee heeft. Zo heb je de meeste kans dat ze stevig zitten en lang blijven zitten in je haar. Wacht na het plaatsen van de extensions van lace front wigs een dag voordat je je haar gaat wassen. Zo geef je de wax de tijd om goed uit te harden.

Je haar wassen

Ga je voor de eerste keer je haar wassen met de extensions van lace front wigs? Gebruik dan altijd de juiste verzorgingsproducten. Zo zit er  in veel shampoos siliconen die het haar zo glad maken dat de extensions er uit glijden. Ook is het gebruik van olie te vermijden. Hierdoor gaan je extensions van lace front wigs glijden. Wat wel aan te raden is, is het gebruik van een masker. Dit houd het haar mooi zacht. Ook een leave-in conditioner is fijn om te gebruiken. Dit kan in droog of vochtig haar en kan elke dag gebruikt worden. Borstel daarnaast elke dag je haar goed uit. Gebruik hiervoor een speciale extensions borstel zodat de extentions niet gaan klitten waardoor ze er misschien sneller uitgaan. Ook is het slim om te wachten tot je haar droog is voordat je gaat borstelen. Nat haar is altijd zwakker en breekbaarder as ldan als het droog is. Met deze tips lukt het je vast om de extensions van lace front wigs  zo goed mogelijk te verzorgen