Erikvenneman
Banen en opleidingen

Eisen gesteld aan een hypotheekadviseur

Voor een hypotheekadviseur, of het nu gaat om de particuliere of zakelijke markt, zijn uitstekende communicatieve eigenschappen essentieel. Niet alleen moet hij of zij goed luisteren naar wat de klant wil, maar ook moeten de alternatieve oplossingen helder worden gepresenteerd, zodat de klant weloverwogen kan kiezen voor een specifieke hypotheek. Daarmee houden de eisen die gesteld worden aan een hypotheekadviseur niet op.Hij of zij  moet alles weten over de onroerend goedmarkt en een gedegen kennis hebben over allerlei wet- en regelgeving. Kortom, er wordt nogal wat verwacht van een hypotheekadviseur.

Het is dan ook een vak met een relatief hoge instapdrempel. Geen wonder dat er geregeld vacatures voor hypotheekadviseurs te vinden zijn bij financiële instellingen en detacheerders.

 

Regelmatig vacatures voor jou als hypotheekadviseur bij Rochewood

Een van de bekendste detacheerders die regelmatig vacatures voor hypotheekadviseurs beschikbaar heeft, is Rochewood. Deze organisatie uit Harderwijk richt zich op het detacheren van flexibele en ambitieuze professionals. Daarbij heeft Rochewood een eigen werkwijze ontwikkeld. Kenmerkend voor deze werkwijze is de nadruk die wordt gelegd op talentontwikkeling van de medewerkers. Medewerkers worden geselecteerd op basis van hun ambitie en de drive het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast ondersteunt Rochewood deze medewerkers met een eigen opleidingsbudget, ruimte om opleidingen te volgen en een coach die de medewerkers helpt hun doelstellingen te bereiken.

Doordat medewerkers bij verschillende opdrachtgevers worden gedetacheerd, doen ze in relatief korte tijd veel relevante werkervaring op. Dat deze werkwijze succesvol is blijkt wel uit de gestage groei van Rochewood in de afgelopen jaren. 

 

Maak je dromen waar als hypotheekadviseur

Voor elke hypotheekadviseur die wil solliciteren op een van de vacature bij Rochewood is het dan ook goed om te beseffen dat er flink wat van je zal worden gevraagd. Alleen hypotheekadviseurs met de motivatie om zowel op persoonlijk als op professioneel vlak te groeien zullen het beste uit de detachering kunnen halen.

 

Durf jij het aan?

Durf jij het als hyptheekadviseur aan te solliciteren naar een van de vacatures bij Rochewood? Je vindt de actuele vacatures op de website, maar je kunt ook een open sollicitatie insturen.